Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Stopár beznádejne čakal pri ceste: Nakoniec mu zastavil prezident a zviezol ho!

Máloktorý prezident robí pre ľudí toľko ako José Mujica. Zobraziť galériu (3)
Máloktorý prezident robí pre ľudí toľko ako José Mujica. (Zdroj: Facebook)

MONTEVIDEO – Zúfalého stopára zachránil hotový anjel! Keď už to vyzeralo, že bude musieť až domov šliapať pešo, konečne sa niekto uľútostil a zastavil. A nebol to len tak hocikto, úplne cudzieho človeka v núdzi do svojho auta zobral samotný prezident!

Málokto sa môže pochváliť takým charakterným prezidentom, akého má juhoamerická krajina Uruguaj. José Mujica je celému svetu známy ako najchudobnejší prezident, vo svojom skromnom živote používa totiž len to, čo potrebuje. No aj tak verejnosť prekvapil, keď pred pár dňami po ceste domov vzal stopára.

Gerhald Acosta, pracovník chemického závodu, stopoval už nejaký čas, nevyzeralo to nádejne. Prešli okolo neho desiatky áut, ktorých pasažieri si ho vôbec nevšímali. Potom však zrazu jedno vozidlo s vládnym označením zastavilo. Acosta si vliezol na zadné sedadlo, kde prekvapený zistil, že sedí vedľa senátorky Lucíe Topolansky.

„Keď som nastúpil, uvedomil som si "Túto ženu poznám". Bola to Lucía so svojou fenkou Manuelou a Pepe sedel vpredu. Nemohol som tomu uveriť, zviezol ma prezident,“ povedal nadšený Acosta denníku El Observador. José Mujica, alebo Pepe, ako sa mu doma hovorí, šťastného stopára zaviezol k Anchorene. Acosta si však stihol ešte spraviť fotky, ktoré okamžite zavesil na sociálnu sieť. 

Máloktorý prezident robí pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu