Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Romantickejšie vyznanie lásky ste ešte nevideli: Bolo vidno až z vesmíru!

Za toto musela povedať áno! Zobraziť galériu (3)
Za toto musela povedať áno! (Zdroj: YouTube)

TOKIO - Japonský umelec odišiel z práce a vybral sa na dlhú cestu po svete, aby priateľku požiadal o ruku tak, ako nikto iný. Za šesť mesiacov prešiel tisíce kilometrov, aby na ostrovoch vyhláskoval Z O B E R S I M A!

Na svoju žiadosť o ruku využil kreatívny Yasushi Takahashi technológiu GPS a mapu, keď cestoval po Japonsku, aby na ostrovoch, ktoré pokrývajú viac ako 7000 kilometrov, vyhláskoval svoj návrh. S pomocou GPS šiel z ostrova Hokkaidó a "trek" ukončil na ostrove Kjúšú, uviedol Daily Mail.

Romantickejšie vyznanie lásky ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Na konci svojej cesty prepichol červené srdce bielym šípom lásky. „Chcel som napísať najväčší návrh na sobáš na svete a zistil som, GPS kresba je tou cestou, ako to urobiť,“ povedal umelec na svoj výkon. Jeho expedícia zaujala ľudí natoľko, že sa objavil v dokumentárnom filme s názvom Walkumentary Series. Ide o online projekt amsterdamskej agentúry pre značku Hi-Tec, ktorá si kladie za cieľ ukázať, aká inšpirujúca môže chôdza byť.

Romantickejšie vyznanie lásky ste
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: gpsdrawing.info)

Takahashi tiež zhotovil krátke video zo svojej cesty, na ktorom je zachytený aj pri najnáročnejších výstupoch na horu Fuji a pri horúcich prameňoch. Umelcov terénny výskum je oficiálne najväčšou sobášnou žiadosťou na svete a je tiež držiteľom Guinnessovho rekordu za najväčšiu svetovú GPS kresbu, pokrývajúcu 7164 km.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu