Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lesbický pár v reštaurácii hnusne osočovala servírka: VIDEO odhalilo hrdinu!

Lesbického páru s deťmi sa v reštaurácii zastala takmer polovica hostí
Lesbického páru s deťmi sa v reštaurácii zastala takmer polovica hostí (Zdroj: YouTube)

AUSTIN - Niekomu už sociálne experimenty lezú na nervy, a to najmä preto, že väčšinou sa potvrdia tie najhoršie očakávania. Nie je však tomu tak vždy! Texas je štátom, ktorý väčšina sveta pozná ako pozostatok divokého západu, kde všetci nosia kovbojské klobúky a zbrane. Jeho obyvatelia by podľa očakávaní nemali byť veľkými fanúšikmi dodržiavania ľudských práv menšín. Video však ukazuje niečo iné!

Skryté kamery sa sústredili na herečky, ktoré v reštaurácii zahrali lesbický pár. Na obed prišli aj so svojimi dvoma deťmi, dievčatkom a chlapčekom. Skutočne otrasne za podľa scenára zachovala čašníčka, taktiež herečka, ktorá sa oboch ratolestí opýtala, či im nechýba otec. V tom sa však do celej veci vložil jeden z hostí, ktorý čašníčku počul.

Ostatní prítomní síce sedeli ticho, maximálne s nesúhlasným výrazom v tvári, no jeden muž sa rozhodol dať čašníčke výchovnú lekciu. Odtiahol ju bokom a povedal jej, že takéto správanie je neakceptovateľné: „Boli ste veľmi hrubá, je to nevhodné. Je to absolútne nevhodné, aby ste sa niekoho, kto príde najesť sa do reštaurácie s rodinou, pýtali na jeho životné rozhodnutia.“

Čašníčka pokračovala vo svojej úlohe a naďalej bola k rodine drzá, pýtala sa ostatných hostí, či s ňou súhlasia, na čo sa muž skutočne rozčúlil a odišiel z reštaurácie. Nebol jediní, kto sa za lesbický pár s deťmi postavil. Ďalší pokus dopadol podobne, aj iní ľudia sa rozhodli konať. Jeden z nich odišiel z reštaurácie, no potom sa vrátil a na stôl dotknutej rodinky položil papierik s dojímavým vyznaním.

Na konci videa sa však predsa dozvedáme, že keď sa podobný prieskum uskutočnil v New Yorku pred rokom, takmer nikto sa v podobnej situácii homosexuálov nezastal. Keď sa pýtali ľudí prečo, častou odpoveďou bolo, že do reštaurácie sa prišli najesť a že to nie je ich vec. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu