Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najlepšia slovenská selfie roka: FOTO Odvážny Paťo ulovil najmocnejšiu ženu sveta!

(Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Angela mi zamávala, zvrtla sa na podpätku a vydala sa priamo ku mne! Toto je svedectvo mladého Slováka, ktorému sa podaril unikátny záber. Spravil si selfie s najmocnejšou ženou sveta Angelou Merkelovou. Stretnutie trvalo asi minútu, no Patrik na to nikdy nezabudne.

Patrikovi Geršimu sa podaril nezabudnuteľný úlovok. Vyčíhal si nemeckú kancelárku priamo pred bratislavskou univerzitou a spravil si s ňou selfie. "Rozhodol som sa, že asi najlepšie miesto na odchytenie by mohlo byť pred Univerzitou Komenského, kde si prevzala čestný doktorát. Bolo to dobré rozhodnutie. Pred vchodom som síce čakal asi pol hodiny, ale oplatilo sa," povedal pre Topky Patrik.

Keď sa konečne zjavila Angela, ochranka všetkých fanúšikov držala nakrátko, v dodávke sa dokonca nachádzali vojaci so samopalmi. "Vo dverách sa konečne objavila Angela. Ochranka nás však držala na krátko a priblížiť sa k jej blízkosti bolo takmer nemožné. V dodávke boli v strehu vojaci so samopalmi. Ja som ju však neprestával fotiť. Pritom ako kráčala k autu sa zrazu pozrela na nás, ktorí sme na ňu čakali a zamávala mi do fotoaparátu," prezradil študent masmediálnej fakulty UCM.

Najlepšia slovenská selfie roka:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Vtom to prišlo a namierila si to rovno za ním. "Vtom sa zvrtla na podpätku a namierila si to rovno ku mne. Ochrankári sa síce zatvárili, či to myslí naozaj vážne, ale po chvíli sa dali bokom a uvoľnili jej cestu za mnou. Podala mi ruku a spýtala sa ma, či som študent. Povedal som, že áno. Následne sa spýtala, či je vzdelanie pre mňa dôležité. Samozrejme, že je to moja prvoradá vec v živote. Nezabudla mi pochváliť moju nemčinu," vyznal svoje pocity s tým, že ju okamžite požiadal o selfie.

"Požiadal som ju o spoločnú fotku, lebo by mi to asi nikto neuveril. Veď kto sa môže pochváliť so selfie s najmocnejšou ženou sveta? Stretnutie trvalo možno asi minútu, no spomínať budem do konca života. Síce v ten deň som sa odfotil aj s Kylie Minoque, ale stretnutie s nemeckou kancelárkou vo mne zanechalo silnejší zážitok," povedal nám o zážitku šťastný Paťo, ktorý na ten moment nezabudne do konca života.

Angela Merkelová bola včera na pracovnej návšteve Slovenska. Okrem prijatia u prezidenta krajiny absolvovala stretnutie s premiérom SR Robertom Ficom. V aule Univerzity Komenského v Bratislave prijala čestný titul Doctor honoris causa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu