Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dojemného dôkazu lásky: Starčeka prebrala k životu milovaná čivava

James so svojím psíkom
James so svojím psíkom (Zdroj: Foto: youtube)

LUISVILLE - James Wathena (73) ochorel a museli ho hospitalizovať. Jeho milovaná jednooká čivava Bubba od smútku za svojím pánom prestala prijímať potravu. Malý psík neopísateľne chýbal aj starčekovi. Z posledných síl pošepol na nemocničnom lôžku sestričke, čo by si prial najviac. Pozrite si dojemný moment zachytený na videu.

Vážne chorý James pocítil opätovnú silu a chuť do života vďaka stretnutiu so svojím psíkom. Vyzeralo to, že má pred sebou posledné dni života. Jeho stav sa totiž počas šesťtýždňového pobytu v nemocnici výrazne zhoršil. Celej situácii neprospievalo ani to, že lekári nedokázali stanoviť jeho presnú diagnózu. Dôchodca bol natoľko chorý, že nevládal pomaly hovoriť, ani jesť.

V nemocnici, kde bol hospitalizovaný, sa akoby čarovným prútikom všetko zmenilo. Zdravotnej sestre zašepkal z posledných síl, že mu veľmi chýba jeho jednooká čivava Bubba.  

Sestrička zvieratko hľadala, nakoniec ho našla v útulku. I keď sú domáci miláčikovia v nemocnici zakázaní, prepašovať malého psíka sa jej podarilo. Stretnutie plné emócií potom nasnímala. "V miestnosti nebolo jedno oko suché,“ povedala vrchná sestra Kimberly Probus pre wktv.

Nakoniec sa dozvedeli, že psík bol v útulku na tom tiež veľmi zle. Smútil za svojím pánom natoľko, že prestal jesť. Vedenie nemocnice nakoniec dovolilo psíkovi, aby svojho majiteľa navštevoval, pretože u oboch zaznamenali obrovské pokroky. Odlúčenie ich veľmi ranilo, teraz sú obaja šťastní a konečne jedia.

Dojemné stretnutie starčeka a čivavy

  
 
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu