Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Študent (16) chytil zločinca, ktorý utiekol dvom policajtkám: Dostal parádnu odmenu!

Nebojácny Kiya chytil kriminálnika Zobraziť galériu (3)
Nebojácny Kiya chytil kriminálnika (Zdroj: swns.com)

BRIGHTON - Toto je úžasný moment zachytávajúci tínedžera, ktorý sa rozhodol pomôcť polícii pri lapaní zločinca napriek tomu, že tým ohrozil svoj život. V osudnej chvíli však nemyslel na svoju bezpečnosť, ale na to, aby sa kriminálnik dostal tam, kam patrí.

Šestnásťročný Kiya Ingham čakal na autobus v meste Brighton v južnom Anglicku, keď sa zadržanému Bradleymu Hughesovi podarilo vyskočiť z policajného auta a dal sa na útek.

Študent (16) chytil zločinca,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

Tínedžer sa zachoval ako skutočný hrdina, hoci tým ohrozil svoju bezpečnosť. Hodil na zem tašku, dobehol zločinca, schytil ho za krk a spacifikoval. V tejto chvíli ho dve policajtky opäť zadržali a počkali na posilu. "Sedel som na zastávke asi pol minúty, keď sa spustila tá mela. Bez akéhokoľvek rozmýšľania som sa rozbehol za ním, bol to jednoducho inštinkt," povedal stredoškolák.

Mladík pomohol chytiť zločinca

Kiyan si za svoj obdivuhodný čin vyslúžil obrovskú pochvalu a polícia mu dokonca udelila najvyššie vyznamenanie za odvahu. Taktiež sa rozhodol pre zmenu povolania; ešte donedávna chcel byť automechanikom, teraz sa chce dať na dráhu právnika, uviedol portál metro.co.uk.

Študent (16) chytil zločinca,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: swns.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu