Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Výzvu na Ice Bucket Challenge prijal aj župan Frešo

Výzvu na Ice Bucket Challenge prijal aj župan Frešo Zobraziť galériu (2)
Výzvu na Ice Bucket Challenge prijal aj župan Frešo

BRATISLAVA - Do ľadovej výzvy Ice Bucket Challenge sa zapojil aj predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo, ktorý tak prijal výzvy primátora Senca Karola Kvála, prezidenta najstaršieho slovenského klubu amerického futbalu Bratislava Monarchs Milana Múdreho a tiež úspešného slovenského cyklistu Petra Sagana, ktorý výzvu smeroval všetkým poslancom parlamentu.

"Ako bratislavský župan bojujem každý deň o to, aby sme uľahčili život všetkým, ktorí sa nie vlastným pričinením dostali do ťažkej životnej situácie. Či už ide o zdravie alebo peniaze. Podporiť túto akciu je preto pre mňa absolútnou samozrejmosťou! Každé upozornenie na nevyliečiteľné choroby, s ktorými žijú milióny ľudí po svete, považujem za nevyhnutné. Verím, že celý projekt Ice Bucket Challenge bude mať na osvetu o ochorení pozitívny dopad," povedal župan Pavol Frešo.

Na zapojenie sa do kampane na pomoc pacientom s amyotrofickou laterálnou sklerózou (ALS) vyzval známeho hudobníka Martina Valihoru, riaditeľa Divadla Astorka, ktoré je v pôsobnosti BSK,  Vladimíra Černého a podpredsedníčku Bratislavského kraja Gabriellu Németh.

Výzvu na Ice Bucket Challenge prijal aj župan Pavol Frešo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu