Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík, ktorý pre svoju lásku urobil takmer nemožné: VIDEO dojemného činu!

Zamilovaní Jack a Ella Zobraziť galériu (2)
Zamilovaní Jack a Ella (Zdroj: Foto: youtube)

SYDNEY - Skutočne platí, že láska hory prenáša, alebo že nepozná hraníc. Dokonalým príkladom je Jack Harries, ktorý cestoval cez celú zemeguľu, aby na narodeniny prekvapil svoju milovanú polovičku. Dojemný príbeh je zachytený na videu.

Niektorí zaľúbenci kupujú k sviatku kvety, iní sexi bielizeň. Mladý Brit Jack Harries však prekvapil svoju milovanú Ellu naozaj originálnym spôsobom. Cestoval neuveriteľných 10 tisíc míľ (16 tisíc km) takmer cez celý svet, aby osobne zablahoželal priateľke k narodeninám.

Mladík, ktorý pre svoju
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: youtube)

Mladíkovi z Londýna trvalo 28 hodín, aby sa dostal ku svojej vyvolenej do Sydney. Cestovanie zdokumentoval na video, ktoré zahltilo internet. Na dojemných záberoch je vidieť Jackovu cestu, kúpu krásnych kvetov a Ellinu neopísateľnú reakciu plnú šťastia.

„Film pre Ellu“ obsahuje rozhovor cez Skype, v ktorom mladík hovorí, že si rezervoval let, nepovie však na kedy. Potom je vidieť, ako Jack vyrazil na svoju misiu, letel desať hodín do Hong Kongu, kde mal osemhodinové medzipristátie. Po tom pokračoval ďalších desať hodín do Sydney. Na konci svojej úmornej cesty prekvapí Ellu na narodeniny. No a tá zažije šok svojho života.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu