Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Babička hitom internetu: To, čo predviedla v Talente, vyrazilo všetkým dych!

Paddy a Nico to poriadne roztočili
Paddy a Nico to poriadne roztočili (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Vo Veľkej Británii sa minulú sobotu zrodila nová hviezda. Je ňou osemdesiatročná babka, ktorá dokazuje, že vysoký vek nič neznamená. Blysla sa totiž tanečným vystúpením, ktoré by dalo zabrať mnohým dnešným tínedžerom.

Uplynulý víkend britská televízia odštartovala ďalší, v poradí už ôsmy ročník talentovej súťaže Britain's Got Talent. Okorenilo ho číslo dôchodkyne spolu s o niekoľko generácií mladším tanečným partnerom Nicom Espinosom.

Asi nikto v sále v tej chvíli od nej veľa neočakával. Paddy Jonesová sa rýchlosťou úmernou svojmu veku vlnila v rytme latino hudby a celé to pôsobilo veľmi nemastno neslano. Jeden z porotcov, známy producent Simon Cowell, to nevydržal a stlačil X, čo znamenalo, že babku do ďalších kôl nepúšťa.

Lenže Paddy to všetko iba hrala. V tom momente pridala na obrátkach a predviedla také tanečné figúry, ktoré dvíhali porotu aj divákov zo stoličiek. Na fakt, že išlo o dôchodkyňu s ôsmimi krížikmi na chrbte, všetci úplne zabudli. Členovia poroty Jonesovú okamžite poslali priamo do živých kôl. Pozrite si  neuveriteľný tanec, ktorý Paddy venovala svojmu zosnulému manželovi, a ktorý uchvátil nielen Britániu, ale celý svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu