Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Milé bojové umenie dievčatiek v džude: Tieto zápasnícke chmaty vás dostanú!

(Zdroj: YouTube)

MADRID – Zápas dvoch malých dievčatiek v džude je novým hitom internetu. Ibaže toto nie je hocijaké silácke pretláčanie. Dievčatká môžu mať len pár rokov, ale na žinenke im to ide samé od seba. V tomto súboji sa však z tvrdého boja stala doslova objímaná. Pozrite si milé zábery z bojového umenia malých zápasníčok.

Na YouTube sa objavilo video zo Španielska, kde sa v súboji v jude stretli dve malé dievčatká. Obidve môžu mať len pár rokov. V takmer dvojminútovom súboji sa zápasníčky pokúšajú zložiť súperku k zemi.

Zápas sa začne poklonením sa ako správni profesionáli, ktorí si preukazujú rešpekt. Potom sa k sebe priblížia a následne sa schmatnú a padnú na zem. Tieto zápasnícke chmaty vás určite dostanú.

Nekoordinované pohyby pri útokoch na súpera zaberajú a často sa skotúľajú obidve k zemi. Celý súboj pripomína skôr vrúcne objatia ako nejaké nemilosrdné zápasenie.

Počas diania na nich dozerá starší rozhodca. Na koniec zápasu sa ani jednému z dievčatiek nič nestane a spokojné odchádzajú v náručí rozhodcu. Obidve si za predvedený výkon žltý pás určite zaslúžia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu