Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Spievajúci kňaz je hitom internetu: Dojíma ženíchov a nevesty k slzám!

Kňaz Ray Kelly
Kňaz Ray Kelly (Zdroj: YouTube)

OLDCASTLE – Spievajúci kňaz z Írska je momentálne hviezdou číslo jeden. Ray Kelly na svadbách novomanželom pripravuje nečakané prekvapenia. Začne spievať svetové hity svojským štýlom, ktorý dojíma k slzám.

Najnovšie sa predviedol na svadbe, kde spieval hit od Leonarda Cohena Hallelujah. Kňaza niekto natočil a zavesil na YouTube. Video sa teraz šíri rýchlosťou blesku.

Ženích Chris s nevestou Leah O´Kane zostali z toho v šoku až tak, že sa rozplakali. Kňazovi sa teraz množia ponuky na svadby. Mladomanželia chcú, aby im Ray na svadbách spieval.

„Vedel som, že ma niekto natáčal, ale reakciou som ohúrený. Odkedy je video na internete, hrnú sa mi ponuky na sobáše,“ povedal spevák Kelly pre miestne noviny.

„Miestni vedia, že na svadbách spievam, ale Leah a Chris nie sú z našej farnosti. Na skúške som im povedal, že im zaspievam, ale myslím, že boli z toho trošku zaskočení,“ dodáva írsky kňaz.

Kňaz, ktorého farnosťou je mesto Oldcastle severozápadne od metropoly Dublin, začal svoju verziu pesničky slovami: „Zišli sme sa tu dnes, aby sme pomohli dvom ľuďom po ceste ísť, pretože Leah a Chris začínajú spolu žiť.“

Vychutnajte si svadobné Hallelujah:

Ray nemá problém ani s popularitou, odkedy sa ocitol na internete. Bol už párkrát aj v rádiu a dokonca sa dostal aj do Spojených štátov. Zvýšený záujem si užíva.

Na 25. výročie svojho vysvätenia plánuje vydať album pre charitu. „Momentálne pracujem na treťom albume a dúfam, že sa mi podarí vyzbierať nejaké peniaze pre miestne charity. Prvý album sa volal Jednoducho ja (Simple Me) a druhý Viac zo mňa (More of Me). Dokonca sa dostalo ku mne, že tento tretí album by sa mal volať Už žiadny ja (No More of Me)!“, vtipkoval kňaz na záver.

Kelly vyvolal počas spevu smiech, pretože popri výkone dokázal ohromených ľudí ešte zabaviť dvíhaním obočia alebo hravým žmurknutím.

Ray nemá iba toto video na internete. Našli sme ich viac. Pozrite sa na široký repertoár svadobných piesní írskeho kňaza. Toto je zo svadby Mary a Johna, kde nakoniec zaspieval hit od Westlife You Raise Me Up:

Takto spieval ešte v roku 2010 v jeho írskej farnosti ďalším novomanželom:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu