Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Darujte SEBA a urobte niekomu krajšie Vianoce

Darujte seba Zobraziť galériu (2)
Darujte seba (Zdroj: PR článok)

Blížia sa vianočné sviatky a Bratislavské dobrovoľnícke centrum (BDC) prináša špeciálne dobrovoľnícke príležitosti. Prostredníctvom kampane Darujte seba ľuďom, ktorí vás potrebujú a urobte niekomu krajšie Vianoce ponúka možnosť pomôcť iným v čase, ktorý by mal byť príjemným pre každého z nás.

Našim základným poslaním je zapájať obyvateľov Bratislavy a jej okolia do dobrovoľníckych aktivít. Nechceme, aby sa ľudia, ktorí nikoho nemajú, počas Vianoc cítili sami. A tak pozývame dobrovoľníkov najmä tam, kde chýba ľudský kontakt“, hovorí Alžbeta Mračková, výkonná riaditeľka BDC. Dobrovoľnícke príležitosti možno nájsť najmä v domovoch pre senioroch, v nemocnici, v zariadení pre ľudí bez domova, ale aj tam, kde sa konajú rôzne bazáre a zbierky.

 

Do vianočných dobrovoľníckych aktivít sa môžete zapojiť už od 12. decembra 2013. Všetky sú zverejnené na stránke www.dobrovolnictvoba.sk. Záujemcovia, ktorí sa na nej zaregistrujú, tam nájdu aj ďalšie dobrovoľnícke ponuky aktuálne počas celého roka. Informácie o vianočných aktivitách sú dostupné aj bez registrácie.

-reklamná správa-

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu