Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dobrí ľudia nevymreli: Bezdomovkyňa vrátila drahý telefón a ešte sa ospravedlnila!

Ashley (vľavo) a mobil, ktorý daruje Zobraziť galériu (2)
Ashley (vľavo) a mobil, ktorý daruje (Zdroj: winnipeg.ctvnews.ca)

WINNIPEG - Kanaďanka Ashley Meilleurová často rozdáva jedlo bezdomovcom, ktorí žijú v uliciach Winnipegu. Aj minulý týždeň obdarovala jednu ženu bez domova. Neuvedomila si však, že vo vrecku s obedom mala aj svoj mobil. Nakoniec oň ale neprišla.

Ashley pravidelne pomáha ľuďom na ulici tak, že im zadarmo distribuuje jedlo. Nedávno týmto spôsobom pomohla aj jednej neznámej žene. Spolu s jedlom jej však nechtiac odovzdala aj svoj mobilný telefón v hodnote 700 dolárov (takmer 500 eur). 

Mala však šťastie. Žobráčka si ho nenechala a zavolala Meilleurovej matke, ktorá vzápätí kontaktovala dcéru, ktorá si so ženou dohovorila stretnutie. Tá nielenže nechcela za vrátenie telefónu žiadnu odmenu, ale dokonca sa jeho majiteľke ospravedlnila, že minula niekoľko minút z jej paušálu.

"Povedala mi, že sa cítila previnilo, pretože mi prevolala nejaké minúty a navyše to bolo až do Ontaria," uviedla Ashley, ktorá dala bezdomovkyni s dobrým srdcom nový mobil s tým, že jej dva roky bude zaň platiť.

Dobrí ľudia nevymreli: Bezdomovkyňa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: uptv.com)

Malý akt láskavosti ju tak rozcítil, že sa rozhodla dobrú karmu šíriť ďalej. Pred Vianocami rozdá niekoľkým bezdomovcom darčekové poukážky, aby aj oni mali šancu prežiť pekné sviatky.

Bezdomovkyňa vrátila mobil

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu