Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Láska ako z iného sveta: Morská panna (31) miluje morského pána (33)

Milenci v objatí Zobraziť galériu (2)
Milenci v objatí (Zdroj: YouTube)

ORLANDO - Ak ste niekedy čítali alebo videli rozprávku o malej morskej víle, tak vedzte, že tento príbeh prežíva jedna slečna aj v realite. A dokonca si našla aj svojho morského princa, s ktorým už takmer štyri roky tvorí nerozlučný pár.

Väčšina ľudí sa zoznamuje v práci, škole či na dovolenke. Ale asi nikto sa ešte nezaľúbil v momente, keď mal na tele pripevnený 27 kg vážiaci chvost. Presne takto si našli k sebe cestu tridsaťjedenročná Melissa Dawnová a tridsaťtriročný Antonio Padillo.

Povestná iskra medzi dvojicou preletela v Morskom svete v Orlande, uvádza portál Huffington Post. Blondínka v ňom pracuje ako profesionálna morská panna a jej partner zas ako morský muž. Títo dvaja sú pre seba jednoducho ako stvorení.

Láska ako z iného
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Už od prvého dňa bolo medzi nami cítiť spojenie, ktoré postupom času ešte narástlo. Vychádzam dobre so všetkými kolegami, ale Antonia som túžila spoznať ešte bližšie," priznala Melissa, ktorá dokáže zadržať dych až na päť minút. Morská láska tohto sympatického páru trvá doteraz a zrejme tak skoro nepominie.

Morská panna a pán

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu