Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chris (36) porazil rakovinu aj bez chemoterapie: Toto ho zachránilo!

Chris sa vyliečil vďaka zdravej strave
Chris sa vyliečil vďaka zdravej strave (Zdroj: incrediblehealingjournals.com)

BRATISLAVA - Hoci liečba rakoviny v ostatných rokoch zaznamenala výrazný pokrok, ešte stále je bohužiaľ mnoho prípadov ľudí, ktorým sa nedá pomôcť. Na pomoc klasickej medicíny sa rozhodol nespoliehať mladý Američan, ktorému diagnostikovali nádorové ochorenie hrubého čreva. A vyliečil sa!

Keď Chrisovi Warkovi pred niekoľkými rokmi, dva týždne pred Vianocami, onkológ oznámil, že trpí tretím štádiom rakoviny hrubého čreva, ktorá zachvátila aj lymfatické uzliny, bol zdrvený. V čreve mu navyše narástol nádor veľký ako golfová loptička, píše portál tn.cz.

Lekár mladíkovi povedal, že ak podstúpi chemoterapiu, má približne 60-percentnú šancu, že bude žiť ďalších päť rokov. Wark si ale povedal, že nechce čakať na smrť a zákernú chorobu sa pokúsi poraziť. Po absolvovaní operácie vymenil klasické medicínske postupy za alternatívnu medicínu, pretože veril, že nevhodná strava je základom akejkoľvek choroby.

Odborníci Chrisa varovali, že hazarduje s vlastným zdravím a životom. Aj po desiatich rokoch je však nažive, dokonca bez recidívy, za čo podľa vlastných slov vďačí zdravému životnému štýlu. Zachránili ho výhradne prírodné a surové produkty, ktoré jeho organizmus nijako nezaťažovali.

"Ľudské telo je nastavené tak, aby sa samo liečilo, avšak pod podmienkou, že dostáva správne živiny a starostlivosť. Aj keď vám lekári tvrdia, že bez ich metód nemáte šancu, vždy máte možnosť voľby," vyjadril sa otec dvoch detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu