Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Tvár jej zmenila zákerná choroba: Ivana (28) odvážne pózovala po boku topmodelky Kocianovej!

Topmodelka Michaela Kocianová nafotila s Ivankou Danišovou takúto krásnu kampaň Zobraziť galériu (19)
Topmodelka Michaela Kocianová nafotila s Ivankou Danišovou takúto krásnu kampaň (Zdroj: FEMINITY)

BRATISLAVA - Len nedávno sme vám predstavili Slovenku Ivanku Danišovú, ktorá musí čeliť nepriaznivému osudu. Jej tvár je postihnutá ťažkou chorobou, no napriek tomu sa neváha postaviť pred objektív fotoaparátu po boku topmodelky Michaely Kocianovej.

Slovenku Ivanku Danišovú, ktorá momentálne bojuje s ojedinelou, no o to viac zákernou chorobou, sme vám nedávno predstavovali.

28-ročná mladá žena má tesne pred odletom do Clevelandu, kde sa Goldeharov sydróm, ktorým trpí, lieči. „Jediným riešením pre ľudí s Goldeharovým syndrómom je špecializovaná liečba v Clevelande. Tiež som sa pripojila k programu Dúhových detí univerzitnej nemocnice v Clevelande, pretože som jednou z nich, ale slovenský zákon a sociálny systém mi znemožnili jedinú nádej na záchranu,“ vysvetlila nám Ivanka.

Nie je to však také jednoduché. Operácia, ktorú musí Ivanka absolvovať v limitovanom čase stojí neuveriteľných 185 000 dolárov (v prepočte 172 013 eur). Ivanka, ktorej tvár si vyžiadala vzhľadom na túto chorobu svoju daň, je však plná energie a ambicióznosti ísť ďalej. Jej krásna tvár, úprimný úsmev a radosť zo života otvárajú oči mnohým ľuďom, ktorí popri uponáhľadom životnom tempe nemajú čas zastaviť sa a vážiť si „obyčajné“ veci, ale najmä, zdravie.

Pózovala po boku slovenskej topmodelky Michaely Kocianovej

Slovenská topmodelka Michaela Kocianová z agentúry Elite Model Management Bratislava sa rozhodla vyjadriť podporu tejto úžasnej žene s veľkým „Ž“ a nafotila s Ivankou Danišovou exkluzívne fotografie pre módny časopis. Tá pred objektívom celosvetovo uznávaného fotografa Marcela Gonzaleza Ortiza pózovala ako skutočná profesionálka a po celý čas z nej sršala dobrá nálada, úprimná radosť a nesmierna chuť žiť. Ivanka miluje život z celého srdca. V nádherných šatách z dielne slovenských módnych dizajnérov im to spoločne veľmi pristalo, veď posúďte sami.

Akúkoľvek pomoc Ivanke môžete adresovať na nižšie uvedené kontaktné údaje:

Účet, na ktorom Ivanka zbiera peniaze aj zo zahraničia, je z Nadácie TA3: 2927123400/1100

Pre zahraničné vklady: IBAN SK07 1100 0000 0029 2712 3400, SWIFT: TATRSKBX


Čítajte tiež: Topmodelka Michaela Kocianová pomáha krásnej Ivanke: Každým dňom bojuje proti nepriazni osudu!


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu