Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Viktorka (8) už nesedí len v kočíku: Vďaka vám má novú radosť zo života!

Radosť vo Viktorkiných očiach hovorí za všetko Zobraziť galériu (3)
Radosť vo Viktorkiných očiach hovorí za všetko (Zdroj: archív J. V. )

BRATISLAVA - Podarilo sa! Viktorka, o ktorej sme pred troma mesiacmi písali, že je odkázaná na vozenie sa v kočíku, má dnes novú radosť zo života. Aj vďaka vám sa jej rodičom podarilo vyzbierať peniaze na špeciálny trojkolesový bicykel, ktorým sa nielenže môže presúvať samostatne, ale aj každodenným precvičovaním nožičiek prispievať k zlepšovaniu jej zdravotného stavu. A za to všetko vám patrí jedno veľké ĎAKUJEM.

(Píše Viktorkina mamička v mene celej rodiny)

Chcem sa z úprimného srdca poďakovať tak, ako vedia ďakovať matky, keď ich sužujú bolesti a trápenia ich detí. Ďakujem všetkým, ktorí pomohli finančnými prostriedkami našej dcérke Viktorke na zakúpenie trojkolesového bicykla. Vďaka Vám sa nám podarilo zakúpiť trojkolesový bicykel.

Viktorka (8) už nesedí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív J. V. )

Viktorka už má bicykel doma a už má za sebou prvé kilometre. Ide jej to veľmi dobre a ani si neuvedomuje, že si precvičuje nožičky, a tak denne cvičí. Príde zo školy domov a hneď sa pýta na bicykel a chce sa ísť voziť. Z jazdy na bicykli má obrovskú radosť. Zo srdca každému ďakujeme že ste nám pomohli Viktorke splniť jej veľký sen. Patrí Vám naše VEĽKÉ ĎAKUJEME.

Viktorka (8) už nesedí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív J. V. )

Viac o zbierke na trojkolesový bicykel pre Viktorku sa dočítate v jej poslednom príbehu.

Kontaktné údaje:

Janka Vigašová

e-mail: janka.vigasova@gmail.com

tel. č.: 0915 830 706

Ste v ťažkej životnej situácii a svojmu dieťatku nedokážete poskytnúť pomoc, akú potrebuje? Poznáte rodičov, ktorí majú podobné problémy? Pošlite nám vaše či príbehy vašich známych aj s fotografiami na potrebujupomoc@topky.sk a my ich radi s výzvou o pomoc zverejníme.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu