Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nudná víťazka Křováková: Habera skritizoval zvolenú SuperStar!

Sabina Křováková zvíťazila v novej ére SuperStar. Zobraziť galériu (21)
Sabina Křováková zvíťazila v novej ére SuperStar.

PRAHA - A je koniec! Nová éra SuperStar sa v nedeľu skončila grandfinálovým kolom. V tom sa stretli Sabina Křováková (21) a Štefan Pčelár (25). Slovenský zástupca musel po celý večer počúvať, že on určite nevyhrá. A to sa v závere večera aj splnilo. Víťazka si však musí dávať veľký pozor. Podľa porotcu Paľa Haberu (51) je totiž čím ďalej, tým nudnejšia.

Mali čo robiť! Sabina Křováková a Štefan Pčelár si počas nedele zmerali sily v štyroch sólových vystúpeniach a jednom duete. Každý z nich zaspieval skladbu zvolenú porotcami, singel ušitý na telo, kúsok podľa vlastného výberu a potom to, čo im počas účinkovania v doterajších kolách vyšlo najlepšie.

Galéria: FOTOreportáž z prenosu a zákulisia SuperStar

Celé grandfinále sa nieslo v znamení Sabiny. Porota síce chválila aj Štefana, ale ten dostal jasne najavo, že víťazom nebude. Ewa Farna napríklad pri jednom hodnotení použila spojenie „ak vyhráš”, no Paľo Habera ju necitlivo prerušil slovami: „On nevyhrá!” Pri Češke naopak používal vety naznačujúce, že práve ona bude ďalšia s titulom SuperStar.

Napriek tomu si však práve Křováková počas večera od neho vyslúžila asi najväčšiu kritiku. Alebo skôr veľké upozornenie do budúcnosti. „Tie vibrátové pohyby dávaš vlastne do každej frázy od začiatku súťaže. Pozor na to, Sabina, lebo keď je to v 3. - 4. pesničke, keď ľudia prídu na koncert, tak to začne byť nudné,” vyhlásil na konto jej štýlu spievania Habera.

Zatiaľ sa však zdá, že ryšavka nikoho neunudila a divákom stála za esemes hlasy. Krátko pred polnocou sa totiž stala ďalšou česko-slovenskou SuperStar. „Nečakala som to, som z toho v šoku a neviem, čo mám povedať,” reagovala pre topky.sk bezprostredne po skončení priameho prenosu.

VIDEO: Pripomeňte si najlepšie momenty grandfinále SuperStar!

Sledujte TOPKY TV: Takto prebiehalo vyhlásenie víťaza SuperStar.

Česko a Slovensko spoznalo víťazku SuperStar.

Sabina Křováková ako nová - bosonohá - SuperStar.
Zobraziť galériu (21)
Sabina Křováková ako nová - bosonohá - SuperStar.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu