Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Miss SuperStar zbalil kolega: Martin, ty sa ale máš!

Tereza Mandzáková poplietla hlavu nejednému chlapovi. Svoju priazeň ale venuje kolegovi Martinovi Šafaříkovi. Zobraziť galériu (6)
Tereza Mandzáková poplietla hlavu nejednému chlapovi. Svoju priazeň ale venuje kolegovi Martinovi Šafaříkovi.

PRAHA – Dostal to, po čom túžili mnohí! Nevinná tvár a hriešne telo sú kombinácia, ktorá dokonale vystihuje finalistku speváckej šou SuperStar Terezu Mandzákovú (18). Sympatická Humenčanka svojím zjavom zaujala nejedného chlapa, vrátane niektorých kolegov zo súťaže. V porovnaní s ostatnými nápadníkmi má však finalista Martin Šafařík (21) veľkú výhodu. Kým oni po nežnej kráske len túžia, on smie oveľa viac.

Ďalší zaľúbenci! O speváckej šou SuperStar by sa pokojne mohlo začať hovoriť ako o súťaži lásky. Takmer v každom jednom ročníku sa totiž našli finalisti, ktorých city boli oveľa vrúcnejšie než len kamarátske. Inak tomu nie je ani v aktuálnej sérii. Najskôr sa do Štefana Pčelára zahľadela porotkyňa Ewa Farna, ktorá mu svoje sympatie dáva okato najavo. Neskôr po spoločnej dovolenke strávenej v Egypte sa už ako párik zaľúbencov prezentovali Natália Kubištová a Karol Komenda. Počas nedeľného kola však zaznela informácia, že vo vile superstaristov sa zrodila ďalšia láska.

Nový párik v súťaži tvoria Tereza Mandzáková a Martin Šafařík. V priamom prenose ich nabonzovala moderátorka Zora Kepková. V súvislosti s tým sme atraktívnu brunetku oslovili, aby sme sa toho o ich romániku dozvedeli o čosi viac. „Ja neviem, čo mám povedať,“ poznamenala Tereza, od ktorej prebral slovo o pár rokov starší a zrejme aj skúsenejší Martin. „Je ešte predčasné o tom hovoriť. Začali sme si rozumieť a trávime spolu viac času. Je nám spolu dobre, no je to ešte všetko len v začiatkoch,“ poznamenal opatrne nádejný spevák.

Zaľúbenci si momentálne užívajú spoločné chvíľky a vzájomnú blízkosť. Ich vzťah však do budúcna príliš veľkú perspektívu zrejme nemá. Dôvodom je veľká vzdialenosť medzi ich rodnými mestami. Hovorí sa síce, že láska aj hory prenáša, ale vzťah na diaľku so zdarným koncom je veľmi ojedinelý úkaz.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu