Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Rok zábavného učenia: Kniha, ktorá zabaví celú rodinu

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ipark)

Zažite so svojimi deťmi nádherné okamihy. Podporte ich zvedavosť a bavte sa po celý rok vďaka tejto knižke s vyše 150 rôznymi aktivitami.

Hudba, umenie, vedy, príroda, kocky a stavanie, napodobňovanie... Rok zábavného učenia obsahuje 52 týždňov výučbových rodinných aktivít.

Možno je vonku škaredo, alebo sú vaše deti choré a je dosť možné, že sa práve nudia. Neviete už ako ich zabaviť?
Máme super tip! Knižka Rok zábavného učenia s vyše 150 aktivitami vás bude inšpirovať každý týždeň po celý rok.
Činnosti a hry vychádzajú z rôznych pedagogických smerov, napr. Montessori alebo z waldorfskej pedagogiky. Aktivity sú rozdelené podľa veku, aj podľa svojho zamerania - hry s kockami, svetlom, hry vonku, kreatívne aj hudobné činnosti. Pre každého niečo!

Autorka Elsa Thiriot pracovala najskôr ako asistentka v alternatívnej základnej škole ZEP, potom sa stala učiteľkou na prvom stupni. Pri svojej práci sa inšpiruje pedagogikou Montessori, waldorfskou pedagogikou a princípmi Reggio Emilia.

Vyše 200 plnofarebných strán knihy Rok zábavného učenia je rozdelených podľa týždňov. V každom týždni 3 zábavné učenia, napríklad s kockami-hudobné-výtvarné, alebo kombinácia napodobnňovanie-vonku-s pomôckami.

Tieto hry budú baviť všetkých zúčastnených a zároveň v deťoch podporia ich zvedavosť, predstavivosť a pomôžu im vnímať okolitý svet, prírodu i ostatné tvory. S knihou Rok zábavného učenia môžete začať kedykoľvek počas roka a týždeň za týždňom budete svedkami pokrokov svojho dieťaťa.

Nazrite do knihy Rok zábavného učenia:

Všetky zábavné aktivity, ktoré vás navyše niečo naučia, nájdete v novinke Rok zábavného učenia, ktorá sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Rok zábavného učenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu