Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zdravé a zároveň chutné. To všetko v knihe Fitness maškrty

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipark.sk)

Novučičká kuchárska kniha Fitness maškrty nachádza svojich priaznivcov každý deň. Od spusteného predaja zažíva množstvo pozitívnych ohlasov a spokojných čitateľov.

Kniha Fitness maškrty je výnimočnou kuchárskou  knihou, v ktorej sa súčasne skĺbili každodenné chute na sladké a tie najnovšie trendy z oblasti zdravej výživy. V knihe Fitness maškrty nájdete 50 fenomenálnych receptov na zdravé, chutné a nutrične hodnotné koláčiky. V porovnaní s bežnými, kalorickými dezertmi sú tieto fitness maškrty rovnako sladké, avšak mimoriadne zdravé, nutrične bohaté a chuťovo zaujímavé.

„Už sa viac nemusíte obmedzovať v počte zjedených porcií! Doprajte si to, na čo máte naozaj chuť. Potešte svoju rodinu, blízkych, priateľov a upečte im niektorú z týchto zdravých maškŕt.“

Navyše, okrem jednoduchých receptov nájdete v knihe Fitness maškrty aj praktické, odborné články týkajúce sa jednotlivých surovín, ktoré sa pri príprave zdravých koláčov pravidelne používajú. Dozviete sa, ktoré potraviny by nemali chýbať vo Vašej kuchyni, a naopak, ktorým by ste sa mali počas pečenie vyhýbať.

Bonusom knihy Fitness maškrty sú tiež nutričné hodnoty vypočítané pri každom recepte, vďaka čomu si dokážete odkontrolovať prísun jednotlivých kalórií. Zároveň je kniha obohatená o užitočné a ozaj šikovné rady a tipy pre každého čitateľa. Vďaka ním sa naučia aj tí menej znalí, čo je pri pečení dôležité, čím si môžeme nahradiť cukor, múku alebo margarín.

„Kniha Fitness maškrty je jedinečná! Recepty, ktoré v nej nájdete sú chuťovo božské, vynikajúce, nemáte pocit, že jete zdravé koláčiky. Sú rovnako sladké, zaujímavé, dokonca omnoho lepšie ako tie, na ktoré sme boli doposiaľ zvyknutí. A v tom tkvie čaro tejto knihy! Predsudky v nás vyvolávajú dojem, že všetko, čo je zdravé, musí byť menej sladké, prípadne bez chuti. Kniha Fitness maškrty je iná! Je dôkazom toho, že aj zdravé môže byť chutné. Neváhajte a radšej ochutnajte!“

 

Kniha Fitness maškrty sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Pozrite si recenzie zákazníkov, ktorí si knihu už zakúpili.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu