Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Niekomu ide o všetko: Prvá kniha zo zákulisia SMER-u

PR článok Zobraziť galériu (3)

Marek Vagovič - investigatívny novinár, ktorý odhalil viaceré dôležité kauzy. V rokoch 2006 – 2016 bol pätnásťkrát nominovaný na Novinársku cenu Nadácie otvorenej spoločnosti. Sedemkrát cenu vyhral.

Prvého decembra 2016 vyšla kniha s názvom Vlastnou hlavou, ktorá lámala rekordy v predajnosti.  Ide o prvú knihu zo zákulisia Smeru, ktorá poodhaľuje to, ako  usilovný študent a aktívny zväzák Fico na sebe tvrdo pracoval, aby sa raz „vlastnou hlavou“ dostal medzi elitu.

Prvý december a osudová chyba

Fico, dnes už trojnásobný premiér sa spojil s vplyvnými oligarchami, ktorí zbohatli za Mečiara. Podnikatelia, ktorí založili svoj biznismodel na obchodovaní so štátom, zainvestovali a vyplatilo sa. Ich firmy ovládli zdravotníctvo, energetiku, dopravu, obranu či IT sektor.

Poznali len tri slová: peniaze, známosti a beztrestnosť. Vo vzduchu však cítiť, že sa niečo zlomilo. Politická garnitúra, ktorá v koalícii s obchodníkmi v pozadí uniesla štát, si uvedomuje, že zašla priďaleko. Aj preto sa množia pokusy o diskreditáciu politických protivníkov a kritických novinárov. A eliminujú sa policajti a prokurátori, ktorí chceli poctivo vyšetriť podozrenia z konšpiračných bytov a luxusných rezidencií. Studená vojna za zmenila na otvorený spôsob boja. Bez zábran a pravidiel. Zdá sa, že niekomu ide o všetko.

 

Kniha Vlastnou hlavou sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu