Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kedy Boh plače potichu?

Kniha Boh plače potichu PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Boh plače potichu

Úprimný príbeh z reálneho života, ktorý vás dostane svojou jednoduchosťou a zároveň smutnými osudmi hrdinov.

Potom, čo Anna stráca takmer všetko (príde o dieťa, aj manžela), snaží sa vrátiť späť do bežného života. Po takmer 3 rokoch od tragickej smrti jej dcéry, stojí pred otázkou, či znova dať šancu šťastiu. Vydať sa znova? Možno by nebola znovu šťastná, nie tak skutočne, ako bola s Everettom, ale zvykla by si. Alebo nie? No čo ak sa všetko znova zamotá? Čo sa stane, keď sa vráti jej ex, ktorý zdrhol hneď po smrti ich dcéry? Len tak. Bez vysvetlenia. Čo sa stane, keď sa zjaví, navyše s nepríjemnými správami, novými informáciami a nečakanými zvratmi? 

Celý čas, jej so všetkými nástrahami života, šťastnými i smútnymi chvíľami, pomáha jej kamarátka Stella. Lenže, ani jej životný, či ľúbostný život, nezostane stranou. Sledujeme aj jej zlyhania, výhry a prehry, v plnej paráde. Jej učaruje priemerný, ale za to charizmatický chlap, ktorý asi ako jediný netlačí ženám kaleráby do hlavy. To je zas jej túžba. Phillip...

Úprimný príbeh z reálneho života, ktorý vás dostane svojou jednoduchosťou a zároveň smutnými osudmi hrdinov. Stretávame sa so situáciami, ktoré vám tak trochu pripomenú aj ten váš život, pri niektorých situáciách, si zase zasnívate a niektoré vám vyčaria úsmev na tvári. Krásny príbeh o priateľstve, o problémoch s láskou a tragédiách, ktoré sa môžu stať každému z nás. Je to kniha, po ktorej, by ale nemuseli siahať len ženy. Verím, že každý chlap bojuje so svojimi citmi a bojí sa o nich rozprávať. Kniha krásne ukazuje, čo sa môže stať, ak svoje city budete držať na uzde. 

Viac o téme: Kniha Boh plače potichu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu