Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako viete, že váš strach alebo obavy neobmedzujú vaše možnosti a úspech?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ipark)

Pozrite sa späť na svoj život, čo všetko ste neurobili, neskúsili, nezažili, lebo ste sa báli. Aký projekt alebo príležitosť ste odmietli, na aké rande ste nešli alebo kedy ste nevyjadrili svoj názor, či potlačili seba samých, lebo ste báli, čo na to povedia ostatní? Strach je najväčším „vrahom” vašich snov, talentov a rastu. Strach zabije oveľa viac snov a nápadov, ako akékoľvek zlyhanie, ktoré v živote zažijete.

A pritom veľa strachov, limitácií, neúspechov a sklamaní nemusíte vôbec zažívať. Spôsobujú ich vaše nevedomé emócie a myšlienkové programy. Vy tvoríte svoj život a iba vy viete zmeniť vývoj svojho života. Kniha Končím so strachom vám ukáže, ako môžete úspešne realizovať svoje sny a ciele, keď prevezmete zodpovednosť za svoj život a oslobodíte sa od strachov a limitácií, čím aktivujete svoje skryté schopnosti, silu a potenciál.

V knihe Končím so strachom prejdete 3 dôležitými krokmi

  1. UVEDOMENIE. V prvom kroku je podstatou  uvedomiť si pôvod strachu a ako vznikol. Je dôležité pochopiť, ktoré myšlienky, emócie a postoje tento strach posilňujú a  ako ich odstrániť a prijať nové povzbudzujúce nastavenia a postoje. Naučíte sa, ako pracovať so svojou energiou, prečo je strach ilúziou a ako prekonať vlastné ego, ktoré vám nedovolí rozvíjať naplno váš potenciál.
  1. OSLOBODENIE. V tomto druhom kroku nadobudnete poznanie, ako strach kontrolovať a robiť bez jeho vplyvu odvážne rozhodnutia. Pochopíte a identifikujete svoj vlastný strach a ako vnikol. Dozviete sa konkrétne, praktické cvičenia a techniky, ako sa oslobodiť od strachu a minulosti.
  1. SEBAREALIZÁCIA: Nakoniec sa dostanete do tretej, najdôležitejšej etapy, sebarealizácie. Začnete používať nové návyky a postoje, ktoré vás budú viac povzbudzovať v plnení vašich túžob a cieľov. Aktivujete svoj skrytý potenciál a nadobudnete silu, poznanie a nástroje, ako zrealizovať to, čo ste doteraz odkladali.

Ak žijete v strachu, nedokážete zo seba dostať maximum. Strach paralyzuje vaše schopnosti a sabotuje váš úspech. Strach vás brzdí v progrese a obmedzuje vaše možnosti a rast. A pritom strach nie je reálny, je iba vo vašej hlave. Veľakrát sa bojíte toho, čo sa ešte vôbec nestalo.

Predstavte si, aký by bol váš život, keby ste mali viac odvahy, sebadôvery a používali svoj skutočný potenciál? Kým by ste boli? Kde by ste boli? S kým by ste boli?

Nič vám v tom nebráni, iba vy sami. Skončite so strachom a začnite žiť naplno! Prebuďte vo svojom živote viac radosti, talentov a potenciálu.  Kniha Končím so strachom vám krok po kroku ukáže AKO na to!

Katarína Zacharová je lektorka, koučka a autorka kníh Ako dostať od života, čo chceme a audioknihy Dobrý pocit. Je zakladateľkou organizácie RealWoman a členkou asociácie transformačných lídrov v Európe, ATL Europe, ktorú založil JackCanfield v USA Katka sa sama dokázala oslobodiť nielen od vlastných strachov, ale pomohla aj ďalším stovkám ľudí prekonať ich limitácie a strachy na ceste za ich snami a cieľmi. V knihe nájdete všetko, čo za posledné tri roky učila iba na súkromnýchtréningoch a koučingoch.

Ako viete, že váš
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ipark)

Kniha Končím so strachom sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na viac ako 160 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Končím so strachom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu