Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Búrame mytológiu diét a zdravého stravovania. Jedzte tuky a schudnite

Kniha Schudni vďaka tukom PR článok Zobraziť galériu (3)
Kniha Schudni vďaka tukom

Búrač mýtov Dr. Mark Hyman tvrdí, že tuk nie je zlý, ale dobrý a to je základ, na ktorom napísal aj svoju novú knihu, ktorá sa opäť stala bestsellerom.

Téma tuku v strave sa stala už mnohokrát podkladom pre takzvané Low-carb diéty. Prvou zverejnenou knihou, ktorá sa odborne venovala tejto téme bola už kniha od Dr. Atkinsa v roku 1973.

Hayman tvrdí, že od roku 1970 časť americkej vlády a ich kamaráti z priemyslu opakovane tvrdia, aby sme znížili spotrebu tukov, pretože je to zlé. Poslúchli sme, a tak sme sa pokúšali o tento experiment so znižovaním tukov, len pre to, aby sme prišli na to, že znižovanie tukov vôbec nefunguje.

Kniha Schudni vďaka tukom
Zobraziť galériu (3)

Prečo je znižovanie tukov v strave zlé?

So stravou bez tukov sa ľudia stávajú čoraz viac tlstejšími a chorejšími. Keďže spotreba tuku klesla, tak prirodzene sme zvýšili spotrebu cukru a iných rafinovaných sacharidov. A práve konzumácia sacharidov spôsobila naše zdravotné problémy a nadváhu, čo opäť viedlo len k nárastu odporúčaní pre nízkosacharidové diéty.

Hayman vás prevedie svetom tukov – a to nielen tukov, ktoré konzumujeme, ale aj správaním sa tukov v tele – a ukáže vám, že tuky prijímané v potrave nespôsobujú tučnotu

Pozite si fakty, na ktoré narazil Hayman pri liečení a vyšetrení viac ako 200 000 pacientov počas 30 rokov a schudnite vďaka tukom.

Kniha je dostupná v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Schudni vďaka tukom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu