Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Potešiť na Vianoce nie je ťažké alebo ako vyčarovať vianočný úsmev na tvári?

PR článok Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ipark)

Vianoce: nádherné obdobie, ktoré väčšina z nás prežije v pokoji so svojou rodinou. Vianočné oplátky, med, kapustnica alebo šošovicová polievka, ryba a nekonečné debaty s tými, ktorých milujeme. To je to, na čo sa celý bežný rok tešíme.

Asi každý z nás sa tak pomaly, ale isto zamýšľa, ako tento rok vymyslieť niečo špeciálne, čo by mohlo na tvárach našich blízkych vyčarovať vianočné úsmevy. Doma vyrobený držiak na uteráky? Poukaz na štyri hodiny upratovania? Krásne gesto vo forme výletu? Možností je veľa, času málo. My vám teda dnes prinášame zopár tipov na to, ako blízkych urobiť šťastnými.

Urobte im skvelú náladu

Chcete niekomu, koho máte radi, pripraviť krásny deň? Vezmite ho v decembri na výlet napríklad do Viedne. Či už to bude vaša kamoška alebo mamina, určite sa tomu poteší. Krásne vianočné trhy, na obed tradičné rakúske jedlo a nejaké tie nákupy... Tým rozhodne potešíte každú milovníčku výletov.

Vyzdobte svoj dom

Vaša rodina bude dýchať vianočnou atmosférou o to viac, ak v dome alebo v byte vhodne rozmiestnite vianočné predmety. Mikuláš s balíkom darčekov, ihličie, umelý sneh – to všetko dokopy vytvorí nezabudnuteľnú náladičku v celej vašej rodine.

Máte pri sebe aj knihovertov?

Vo včerajšom článku sme vám predstavili knihovertov – ľudí, ktorí milujú knihy a útulnosť s nimi spojenú. Ak sa takí okolo vás nachádzajú, skúste im vyčarovať úsmev na tvári napríklad s čitateľským balíčkom.

Nájdete v ňom krásne záložky, extra hebké ponožky, malý vankúšik a naozaj krásny knižný Myšlienkovník, do ktorého si budete môcť zapísať aj tú najtajnejšiu myšlienku.

 

Je to taká koncentrovaná vianočná radosť, ktorá poteší každého naozajstného knihoverta. Hoci najdôležitejšie stále zostáva stráviť čas s vašimi blízkymi, príjemne a zo srdca darované darčeky dokážu tento čas ešte významne umocniť. Vianoce sa blížia, tak nenechajte nič na náhodu!

 

Kde bolo, tam bolo balíček si môžete objednať v internetovom obchode iPark.sk. Balíček je dostupný skladom ihneď. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR prostredníctvom služby Zásielkovňa >>

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu