Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Manželstvá nanič

Kniha Manželstvá nanič PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Manželstvá nanič

Mnohým párom sa nepodarí viesť život, ktorý by partnerov netraumatizoval, neunavoval, nespôsoboval modriny na tele i na duši. Známa a obľúbená spisovateľka Ivana Havranová vo svojej najnovšej knihe predstavuje skutočné príbehy z manželského života.

„Všetky situácie, s ktorými sa oboznámite, sa udiali. Knižka nie je nijakou vážnou literatúrou. Ponúka však situácie vážne, niekedy až fatálne. Také, ktoré sa stali medzi dvomi partnermi,“ povedala autorka Ivana Havranová. Zároveň dodáva, že mnohé ženy za zle fungujúce manželstvá obviňujú seba, zdá sa im že zlyhali, že si svoj život pobabrali samé. „Potom však možno celkom náhodou prečítate v knižke o takmer rovnakom osude nejakej ženy, manželky a vám odľahne. Nelietate v tom sama, rovnaký problém riešia aj ďalšie. Opäť vztýčite hlavu, vypnete hruď a so svojim problémom bojujete možno podľa prečítanej predlohy. No pravdaže je to ľahšie! Východisko vymyslené, pointa známa,“ hovorí autorka. MANŽELSTVÁ  NANIČ vydalo vydavateľstvo Marenčin PT. 

 

Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem časopisov ako napr. Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a iné. Napísala vyše dvadsať kníh, z toho šesť poviedkových. Žije a tvorí v Bratislave.

Novinka Manželstvá nanič sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Manželstvá nanič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu