Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Čo sa naozaj stalo v dome 23?

Kniha Smrteľne blízko PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Smrteľne blízko

Knižná novinka Smrteľne blízko z pera šikovnej spisovateľky Hany Šrámkovej si vás získa už na prvých stranách. Príbeh, ktorý sa môže odohrať v ktoromkoľvek meste či dome. Ak sa do toho ešte zamieša aj poriadne napätie a prvky mystiky, vznikne z toho kniha ako stvorená na dlhé jesenné večery.

Tragédia v dome 23

Vincent Fiedler, milujúci manžel a oddaný policajt, spácha čin, ktorý dostane jeho slušnú rodinu na okraj spoločnosti. Od tejto šokujúcej udalosti už Brečtanová ulica nikdy nebude taká ako predtým.

Po pätnástich rokoch od toho krvavého dňa všetko znova ožíva. Eva Fiedlerová, jeho dcéra, sa vracia späť a chce zistiť pravdu.

Čo sa vlastne stalo v ten osudný deň?

Eva je odhodlaná zbaviť sa svojich démonov z minulosti práve na mieste, kde sa to celé začalo. Lenže dom a jeho obyvatelia sa zmenili na nepoznanie. Cez Lukáša, bohatého príživníka a zvrhlíka až po vojnového veterána Hansa, ktorý neustále cituje Bibliu, je dom 23 ovinutý pavučinou tajomstiev a záhad.

Aká je pravda o smrti jej otca a zmiznutí matky?

Čo skrývajú susedia?

Krvavý nápis Hľadajte pravdu na stene v izbe zla sa stane mementom pre Evu, ktorá sa nezastaví, kým nezistí, čo sa vtedy v skutočnosti stalo.

Začítajte sa do úryvku z knihy Smrtelne blízko:

O pol desiatej večer som ležala v posteli vystrašená ako nikdy a sledovala tiene blížiacej sa noci, ktoré mi tancovali na stene oproti posteli. Vošla dnu. Zdalo sa mi, že som ju opitú ani nikdy nenašla. Keď však ku mne podišla bližšie, videla som, že má pohľad stále zakalený a uhýba predo mnou. Hanbila sa.

„Ako to, že si dnes doma?“

Mykla som plecom a ponorila sa hlbšie do perín. Ľúbila som ju. Aj otca. No teraz sa s nimi čosi dialo a mne to naháňalo strach.

„Prihodilo sa niečo v škole?“

Pokrútila som hlavou a ľahla si nabok chrbtom k nej. To už bola pri kraji mojej postele a naťahovala ku mne ruku. Odtiahla som sa.

„Dole… v kuchyni…“ zastonala.

„Bola si opitá.“

„Nemala si to vidieť, Evka. Och, ako ma to mrzí, nevedela som, že prídeš… Nikdy by som to nedopustila.“

Novinku od Hany Šrámkovej – Smrteľni blízko – nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Smrteľne blízko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu