Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nechajte sa zlákať hitom leta a zdravého životného štýlu aj vy!

Kniha Zelené Smoothie PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Zelené Smoothie

Spracovaná strava, fastfood, stres a prepracovanosť vás nútia jesť rýchlo a čokoľvek, čo vám príde pod ruky. Váš pokrm má tak veľmi ďaleko od toho nutrične vyváženého. Stáva sa aj vám, že na prvý pohľad nie ste chorý, ale trpíte napríklad bolesťami hlavy, nespavosťou, nevoľnosťou a únavou? Práve toto sú dôsledky nevhodne volenej stravy. Kniha Zelené smoothie prichádza, aby s tým skoncovala.

Odpoveďou na vaše problémy sú osviežujúce a výživné zelené smoothie. Prvá časť knihy Zelené Smoothie približuje autorkinu filozofiu, skúsenosti a rady. Pri druhej časti potrebujete len mixér a zdravé ingrediencie. Čaká na vás 200 overených a chutných receptov na zelené smoothie!

Už ste si všimli, koľko zelených listov rastie na tejto planéte? Odhadnúť celé množstvo zelenej hmoty na Zemi ani nie je možné. Zelená farba na svete prevažuje a je to tak vďaka lístiu.

Keď je niečoho dostatok, a tak je to aj v prípade zelene, máme sklon pokladať to za čosi, čo nie je dôležité. Nakoniec si to ľudia prestanú všímať. Pre mnohých sa v ich hektických životoch zeleň zredukovala na zložku prírodnej scenérie. Niektorí ľudia považujú zelené rastliny za potravu živočíchov. No konečne už aj ľudia začali považovať za samozrejmosť zeleninu na svojich tanieroch.

Zelené listy sú životne dôležité pre všetky tvory na našej planéte, vrátane ľudí. Pre ľudskú existenciu sú také nevyhnutné ako voda, vzduch a slnečné žiarenie. V tejto oblasti uskutočnila autorka knihy Zelené smoothie Victoria Boutenko veľa výskumov a dospela k záveru, že skladba konzumovanej zelenej zeleniny v obrovskej miere zodpovedá ľudskej potrebe živín. Listová časť zeleniny obsahuje všetky základné minerály, vitamíny aj aminokyseliny, ktoré ľudia potrebujú na to, aby boli zdraví.

Pripravte si chutný nápoj hneď teraz:

TROPICKÉ ZELENÉ SMOOTHIE

2 hrnčeky špenátu

1 mango

1 banán

1 hrnček ananásu pokrájaného na kocôčky

1 hrnček vody

 

ŽIVINOVÝ ZÁKLAD

2 hrnčeky rímskeho šalátu

2 jablká

2 hrušky

1 banán

šťava z 1/2 citróna

2 hrnčeky vody

 

Zdravé a dôvtipné zelené smoothie pre deti - ZELENÁ OPIČIA PAPUĽA

1 mladý kokosový orech (dužina aj voda)

1 pomaranč

2 hrnčeky špenátu

Kniha Zelené smoothie sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Zelené Smoothie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu