Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Skúste 5 Tibeťanov, budete prekvapení čo sa stane!

Kniha Päť Tibeťanov PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Päť Tibeťanov

Séria Päť Tibeťanov vyžaduje iba trochu času a úsilia, dokáže však výrazne zvýšiť nielen fyzickú silu a pružnosť, ale aj duševnú bystrosť. Tí ktorí s jogou iba začínajú, spoznajú oslobodzujúci účinok týchto cvikov na vrodenú energetickú silu ľudského tela a mysle. Pravidelné cvičenie zmierňuje napätie a stres, zlepšuje dýchanie a trávenie. Blahodarne pôsobí na kardiovaskulárnu sústavu, vedie k hlbokému uvoľneniu a pohode. Toto cvičenie je nielen účinným prostriedkom na oživenie zmyslov, ale aj na aktivizáciu a využitie životnej energie pri sebapremene.

Knihu Päť Tibeťanov preložili do takmer tridsiatky jazykov a desaťročia bola svetovým bestsellerom. Teraz vychádza v novom vydaní, keďže tie predchádzajúce sa vypredali a záujem ľudí sa neznižoval.

Už po prvom týždni cvičenia možno pocítiť prílev vnútornej životnej energie, stráca sa únava počas dňa, znižuje sa „hlad“ po kofeíne a zvyšuje sa výkonnosť. Nejde pritom len o marketingový trik. Cvičenia vyvinuli pravdepodobne budhistickí mnísi z tibetského kláštora Šangri-La a korene majú v joge. Vyskúšali ich už milióny ľudí na celom svete. Odporúčajú sa cvičiť ráno alebo tesne pred spaním. Vždy by sa mala odcvičiť celá zostava, pretože každý cvik nesie určitý duchovný obsah a pomáha človeku pracovať s jeho energiou.

Päť Tibeťanov sú cvičenia, ktoré stimulujú základné energetické centrá v tele. Zvyšujú vnútornú energiu a tým aj celkovú vitalitu organizmu, omladzujú, zastavujú starnutie a prispievajú k uzdravovaniu. „Je neuveriteľné, ako môže byť toto jednoduché cvičenie nesmiernou potenciálnou hodnotou pre každého, kto je ochotný venovať mu desať minút denne,“ vysvetľuje Chris

V tele sú totiž energetické centrá (čakry) ktoré sa podobajú na rotujúci vír energie. Ak je v týchto centrách dosť energie a centrá navzájom harmonicky spolupracujú, človek je zdravý. Ak je v niektorom energetickom centre málo energie (energetický vír rotuje pomaly), časť tela ochorie (staroba).
Ak je v niektorom centre energie priveľa (energetický vír rotuje príliš rýchlo), telo sa dostane do nevyváženého stavu a tiež ochorie (nervozita, úzkosť).
Na tomto je založených Päť Tibeťanov. Dokonca sú zaevidované prípady ľudí, ktorým sa vo vysokom veku zlepšil zrak, tak že odložili okuliare, stmavli im prešedivené vlasy, stratili sa im starecké škvrny na koži, vyliečili sa z ekzémov a mnohých ďalších chorôb.

Christopher Kilham je pedagógom, cestovateľom, výskumníkom a autorom 14-tich kníh. Venuje sa alternatívnej medicíne, v televízii je celebritou, zaujal aj mnohými fejtónmi. New York Times napísali, že Kilham je „polovica Davida Attenborougha (svetoznámy moderátor a prírodovedec) a polovica Indiana Jonesa.“ Obdivne sa o ňom vyjadril napríklad aj Richard Branson, či ďalšie známe osobnosti.

Kilham sa venuje liečivým rastlinám, kultivačným metódam i obchodu s domorodými národmi. Tiež skúma stav púští, voľne žijúce zvieratá, umenie pôvodných obyvateľov, zaujíma sa aj o práva žien a detí. Medicínske výskumy zorganizoval vo vyše dvadsiatich krajinách sveta, o jeho práci s afrodiziakami informovali CNN, Good Morning America či Washington Post.

Kniha Päť Tibeťanov sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Päť Tibeťanov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu