Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chudneme so smoothie!

Kniha Chudneme so stmoothie PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Chudneme so stmoothie

Kniha Chudneme so smoothie prináša nové poznatky o fenoméne dnešných dní – o zdravých a chutných nápojoch z ovocia a zeleniny smoothie.

Byť štíhly s ovocnými a zeleninovými smoothie je úžasne jednoduché! Skúste sedemdňové alebo štrnásťdňové programy, v ktorých budete smoothie raňajkovať a večerať. Nielenže schudnete, prečistíte si organizmus, ale vyčistíte si aj hlavu.

„Aj tá najdlhšia cesta sa začína prvým krokom.“
Lao-C´

Autorka Chantal-Fleur Sandjon je vyznávačka RAW stravy a zdravého životného štýlu. Predkladá plán na očistnú kúru so smoothie, v ktorej vychádza priamo z vášho založenia – kniha totižto obsahuje podrobný test, na základe ktorého si určíte, aký diétny typ ste.  Tento program zabezpečí vášmu organizmu mimoriadne množstvo vitálnych látok. Zároveň odpadnú prázdne kalórie a potraviny, z ktorých sa priberá, ako je biely cukor a hotové jedlá.

Namiesto hladovania, ktoré má za následok výrazne narušenú rovnováhu vášho metabolizmu, vám doplní zásobu živín a dodá telu všetko, čo potrebuje na to, aby opäť získalo prirodzenú a ideálnu osobnú hmotnosť. Kilogramov sa zbavíte akoby mimochodom, objavíte nové svety rastlinných chutí a telo sa vám za to všetko poďakuje väčším prídelom energie a vitality.

Kniha Chudneme so smoothie je plná nových poznatkov, zaujímavostí, ale aj chutných a rýchlych receptov, ktoré vás nielen zasýtia, ale aj pomôžu vášmu zdraviu a najmä vašej štíhlosti. Smoothie diéta je celkovo nový začiatok zdravého životného štýlu.
Viaceré recepty a tipy vás môžu sprevádzať aj po skončení vlastnej diéty. Kniha Chudneme so smoothie sa chce stať spoločníkom na ceste k lepším telesným pocitom, k väčšej pohode a radosti zo života.

Poludňajšie smoothie

C VITAMÍNOVÝ ŽIVOTABUDIČ

Suroviny:

2 pomaranče | ½ jablka | 1 banán | 1 limetka | 1 stredne veľká mrkva | kúsok zázvoru | 2 PL plodov goji | 1 PL zlatých alebo mletých ľanových semienok (pre diétny typ light 2 PL) | 3 datle bez kôstok | 50 ml rakytníkovej šťavy

Čas prípravy: cca 10 minút

Postup: Pomaranče ošúpeme a rozdelíme na mesiačiky. Jablko umyjeme, rozdelíme na štvrtiny a nakrájame na malé kúsky. Banán ošúpeme a nakrájame nadrobno. Z limetky vytlačíme šťavu. Mrkvu očistíme a nakrájame nadrobno. Zázvor ošúpeme a rozpolíme alebo postrúhame.
Všetky prísady vložíme do mixéra a pridáme plody goji, ľanové semienka a datle. Prilejeme rakytníkovú šťavu a cca 100 ml vody a rozmixujeme.

Knihu Chudneme so smoothie nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu