Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Schudnite zdravo a chutne s Patríciou Adamčíkovou

Kniha Recepty mojej zdravej kuchyne PR článok
Kniha Recepty mojej zdravej kuchyne

Mama dvoch detí a obľúbená blogerka, ktorá už niekoľko rokov inšpiruje tisícky fanúšičiek na sociálnych sieťach, vydáva práve knihu Recepty mojej zdravej kuchyne. Píše v nej o tom, ako sa jej vďaka zdravému vareniu podarilo schudnúť 40 kíl. Nechajte sa inšpirovať touto jedinečnou dámou a vrhnite sa spolu s ňou do víru chutí jej zázračnej kuchyne.

Kniha Recepty mojej zdravej kuchyne je tu teraz pre všetkých, ktorí sa chcú zdravšie stravovať, schudnúť a cítiť sa lepšie, no nevedia ako na to. Táto kniha vám v tom pomôže! Nájdete v nej 300 receptov na každý deň a medzi nimi jedlá tradičnej kuchyne pripravené zdravším spôsobom, ale aj tie netradičné určené pre ľudí, ktorí majú chuť objavovať niečo nové. Kniha je napísaná pre všetkých milovníkov jedla, pretože recepty sú pripravované s dôrazom na chuť a kvalitu surovín.

Ste nováčikom v kuchyni a obávate sa, že nezvládnete prípravu takého jedla? Obavy sú zbytočné. Ďalším bonusom týchto receptov je ich jednoduchosť a rýchlosť prípravy. Navyše vám určite pomôžu aj tipy a rady autorky, ako si uľahčiť prácu v kuchyni a ušetriť čas.

V knihe nájdete užitočné značky, vďaka ktorým ľahko objavia vhodný recept aj ľudia trpiaci rôznymi intoleranciami.

Ocenia ju aj  športovci, či tí, ktorí chcú zredukovať svoju hmotnosť bez diét a hladovania. Pomocou týchto receptov si môžete sami zostaviť stravovací plán bez pomoci výživových poradcov. 

Prečítajte si úryvok z knihy Recepty mojej zdravej kuchyne:

Pri odpovedi na otázku „Ako som schudla?“ je potrebné povedať, ako som pribrala. Pomaly. Potichu. Každý vie, že čipsy a kola sú nezdravé, ale človek si to neuvedomí, až kým na to nedoplatí. Priberať som začala už na strednej škole – rožky s treskou na večeru, tavené syry, instantné polievky. Väčšinu dňa som sedela v škole alebo v internátnej izbe s knihami. Keď som sa snažila schudnúť, nikdy som nedržala diétu, snažila som sa cvičiť, čo prinieslo svoj úspech, ale keď som prestala, začala som znova priberať.

Na vysokej škole to nebolo o nič lepšie. Spoznala som svojho manžela a jeho návyky môj stav tiež zhoršili. Skoro každý večer sme si k filmu otvorili čipsy, či inú „pochúťku“, až som

v jedno ráno zistila, že si neviem zapnúť svoje nohavice veľkosti 46. Vtedy som ho poslala

kúpiť váhu, rozplakala sa a začala chudnúť.

O ulicu ďalej som si našla centrum, kde prebiehali trikrát do týždňa hodiny aerobiku.

Zmenšila som porcie, snažila sa vyberať zdravé potraviny, no strave som nevenovala veľkú pozornosť. Za štyri mesiace som schudla 20 kíl, potom som otehotnela a počas tehotenstva

som pribrala 15 kíl. Po návrate z pôrodnice mi ostali ešte štyri kila navyše. Keď som sa zotavila, pokračovala som na svojej ceste. Znovu som začala cvičiť, no cítila som, že to nejde

tak, ako by mohlo. Začala som sa viac zaujímať o zdravú výživu a pridala som ďalší šport

– silové cvičenie v posilňovni. Našla som si trénerku, ktorá mi rok pomáhala dostať sa do

formy. V spojení so zdravou stravou mi to prinieslo úžasné výsledky a ja som sa dostala na

svoju vysnívanú váhu. Vďaka cvičeniu som si vybudovala pevnejšie telo, ale vďaka svojmu

jedlu som zdravá a šťastná.

Viac informácií nájdete na: www.vydavatelstvomotyl.sk

- reklamná správa -

Viac o téme: Kniha Recepty mojej zdravej kuchyne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu