Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Je niečo horšie, ako keď sa matka pozerá na svoje choré dieťa a nemôže mu nijako pomôcť?

PR článok Zobraziť galériu (2)

Skutočný inšpiratívny príbeh o láske, viere a rodine vo vás vyvolá hlboké emócie. To vám garantujeme.

Nádherná kniha Zázraky z neba si získala po svete srdcia mnohých čitateľov, ktorých očarila svojim neuveriteľne silným posolstvom. Príbeh o láske, viere, rodinnej spolupatričnosti, nádeji a pre niekoho možno nevysvetliteľným uzdravením malej Annabel.

Zvláštna a nevyliečiteľná choroba

Takmer idylický život rodiny založený na súdržnosti, láske a viery v Boha znenazdajky preruší ochorenie  10-ročnej Annabel. Lekári jej totiž diagnostikujú nevyliečiteľnú chorobu. Takáto diagnóza zmení úplne všetko. Začína sa kolobeh dlhých pobytov v nemocnici, lekárskych procedúr a bezmocnosti matky, ktorá sa musí pozerať na to, ako jej dieťa trpí.

Keď sa tragédia zmení na zázrak

Keď Annabel mala to šťastie, že sa cítila lepšie a mohla sa ísť hrať von so svojimi sestrami, stala sa ďalšia tragédia – nešťastnou náhodou spadla dole hlavou do dutiny starého stromu, hlbokého 9 metrov. Celkom neočakávane tento pád prežila, dokonca bez väčších škrabancov. Kým bola tri hodiny v bezvedomí uväznená vo vnútri stromu, navštívila nebo. Po prepustení z nemocnice, navzdory všetkým vedeckým poznatkom, sa z dlhotrvajúcej choroby nevysvetliteľne uzdravila.

Ak obľubujete silné skutočné príbehy, či veríte v Boha a jeho pomoc v ťažkých životných skúškach, určite vám odporúčame si knihu Zázraky z neba prečítať. Príbeh tejto rodiny vám dodá nádej a povzbudenie.

Objednať si ju môžete z pohodlia domova v kníhkupectve iPark.sk. Máme až 101 pobočiek pre osobný odber.

- reklamná správa -

Viac o téme: Zázraky z neba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu