Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Najlepší duchársky príbeh!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: ipak.sk)

Pripravte sa na poriadny duchársky príbeh. Netvor je zver vás zavedie do sveta plného desivej atmosféry, plnej chladu a hrôzy. Dievča s tajomným darom dokáže ako jediné zachrániť osadu pred blížiacim sa nebezpečenstvom.

Alys mala sedem rokov, keď sa zjavili požieračky duší. Spolu s ostatnými deťmi ju zachránili a zverili do rúk pobožným dedinčanom v neďalekej osade. Po ôsmich rokov života v strachu sa v Alys niečo zlomí. Cíti, že má niečo spoločné s požieračkami duší, a možno aj s Netvorom, čo obýva okolité lesy. No na duši ju ťaží zvláštny dar, o ktorom nemôže nikomu povedať - okamžite by ju označili za bosorku a upálili. Mladé dievča však dychtí po slobode.

Po rodinnom nešťastí, sa ocitne uprostred toho najtemnejšieho lesa a spomína na detské rýmovačky, ktoré ju varovali pred Netvorom. V lese jej ale hrozí nebezpečenstvo nie len z temných zákutí... ale aj z hĺbky jej srdca i duše. Ani Netvor, ani Alys totiž nie sú tým, za čo ich ostatní považujú.

Netvor je zver, nuž navečer
vždy zvrtni kľúčom v bráne,
lebo ak sa nás v noci zmocní,
už sa to neodstane.
Netvor je zver, od tvojich dvier
nemieni vôbec odísť,
rohami búši, v tvojej duši
zaňuchal ďalšiu korisť.
Netvor je zver, zlý lucifer,
má tesáky, čo môžu
ti vnútro vyžrať nenápadne -
veď neporušia kožu.

Netvor je zver  je strašidelný young adult príbeh, z ktorého vám budú behať po chrbte zimomriavky. Atmosféra plná kúziel, nostalgický dávny svet, trošku romantiky a zápletka, ktorá vás vtiahne. Taká je novinka spisovateľky Peternelle van Ardale, ktorá pracovala ako knižná editorka a hoci si nikdy nemyslela, že niečo sama napíše, stalo sa. A nie preto, že by ju už nebavilo opravovať rukopisy iných. Ale jednoducho zistila, že radšej píše vlastné príbehy...

Najlepší duchársky príbeh!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ipak.sk)

Novinka Netvor je zver je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Netvor je zver
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu