Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

V prestrojení za manželku...

Kniha Vojvodova túžba Zobraziť galériu (3)
Kniha Vojvodova túžba (Zdroj: knizne, PR)

Max celý život smúti za svojím starším bratom Petrom, ktorého uniesli ešte ako dieťa a neskôr údajne zahynul pri požiari. Keď sa zo záhadného listu dozvie, že Peter by mohol byť nažive, ihneď sa rozhodne vyhľadať pisateľa tohto listu Tristana Bonnauda.

Pátranie ho zavedie k Tristanovej sestre Lisette. Krásna a bystrá Lisette si o brata, vyšetrovateľa francúzskej polície, robí veľké starosti, keďže o ňom už celé mesiace nepočula. Je ochotná Maxovi pomôcť v pátraní, no má jednu podmienku: trvá na tom, že do Paríža ho bude sprevádzať v prestrojení za jeho manželku...

Je tu nový romantický príbeh plný lásky, horúcej vášne a dobrodružstva Vojvodova túžba.
V slovenčine už vyšlo Sabrine Jeffriesovej mnoho kníh – Môj divoký lord, Pred láskou neujdeš, Zimná romanca, S diablom v posteli, Záhadná snúbenica... Slovenské čitateľky si ju zamilovali a vždy netrpezlivo čakajú na novinku.

Príbeh Vojvodova túžba sa odohráva začiatkom 19.storočia v Londýne a časť v Yorkshire. Vystupuje v ňom dokonca skutočná postava – Eugene Vidocq, ktorého považujú za prvého súkromného detektíva a zakladateľa kriminológie. Niektoré situácie v knihe vychádzajú priamo z jeho života.  Vidocq žil naozaj najskôr ako zločinec a potom sa rozhodol prejsť na druhú stranu. Keď v Anglicku vznikal Scotland Yard, sir Robert Peel poslal dvakrát svojich mužov, aby to prekonzultovali s Vidocquom. A odpozorovali jeho metódy.

Vojvodova túžba je majstrovsky napísaná historická romanca, ktorá vás prostredníctvom napínavého dobrodružného príbehu vezme do Anglicka spred dvesto rokov. „Úžasná sexi romanca z regentského Anglicka od autorky, ktorá dokáže majstrovsky namixovať intrigy a vášeň,“ napísal Booklist.

Sabrina Jeffries sama o sebe tvrdí, že ak pestrý život vedie k tomu, že sa človek stane spisovateľom, tak ona nemala inú cestu. Už keď mala sedem rokov, jej rodičia sa rozhodli stať misionármi v Thajsku. A tak sa začal jej dobrodružný život.

Do osemnástky si Sabrina užila viac ako dosť – jedla kuracie hlavy aj medúzy, videla množstvo jedovatých kobier, stretla veštcov, dlhokánskou ihlou jej vpichli do brucha vakcínu proti besnote, dostala sa do stretu zo sloníčaťom, hrávala sa v dažďovom pralese a na kaučukových plantážach...

Napokon sa teda dala na písanie, aby dostala tieto zážitky aj na papier. A veruže mala fantáziu. Veľa čítala, napríklad obľúbenou bola Barbara Cartlandová a hoci sa na vysokej škole snažila skončiť s romancami, neprinieslo to žiadne ovocie.

A to je dobré.

Novinka Vojvodova túžba je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber je možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Vojvodova túžba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu