Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tri desatiny vylieči medicína. Sedem správna výživa!

PR článok Zobraziť galériu (2)

Prečo sme vlastne takí unavení, máme sklon k vyhoreniu, trpíme nadváhou, potravinovou intoleranciou, bolesťami kĺbov, poruchami spánku...?

V novej knihe Liečivé polievky sa dozviete, že väčšinou sú na vine úplne preťažené tráviace orgány, najmä črevá a pečeň.

Polievka=superpotravina

Všetci, ktorí chcú konečne v sebe opäť pocítiť prílev energie, existuje len jedno odporúčanie – detoxikovať a zamerať sa na tie miesta tela, ktoré nás o energiu oberajú. Bezpečná cesta vedie cez vývar. A najlepšie so správnymi zlepšovákmi. O aké ide? To sa dozviete v užitočnej knižnej novinke Liečivé polievky. Ide najmä o tie ingrediencie, ktoré podporia pečeň, uzdravia črevá, vyhladia jamky celulitídy, preberú nás a dodajú energiu...

 

Správna polievka totiž má nielen potrebný detoxikačný účinok, ale aj veľkú schopnosť obnovy organizmu!

 

Zdravý vďaka polievkovej detoxikácii

Polievky sa do každodenného života skvele hodia už len kvôli tomu, že ich môžeme pripraviť vtedy, keď máme čas. Pre doplnenie dennej dávky proteínov stačí pridať vajíčko alebo povariť v polievke kus ryby. Polievka chutí, uteší, nasýti...a je ideálnym základom pre detoxikačný program.

 

 

Novinka Liečivé polievky sa predáva len pár dni a už sa dostala medzi TOP 10 najpredávanejších kníh v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu