Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Teroristická sieť a smrtiaca odplata

PR článok Zobraziť galériu (2)

Je tu nový strhujúci triler z populárnej série Daniela Silvu. „Čierna vdova je triler, ktorý budete čítať so zatajeným dychom. Šokujúco jasnozrivý román, odrážajúci zložitosť dnešného sveta. Silva opäť dokázal, že vie po novom spracovať známe témy a vdýchnuť im nový život,“ napísal prestížny Publishers Weekly.

Legendárny špión a reštaurátor Gabriel Allon sa chystá prevziať funkciu riaditeľa izraelskej tajnej služby, no v poslednej chvíli mu tom zabráni bombový útok v parížskej štvrti Marais. Bezradná francúzska vláda požiada Allona, aby odstránil strojcu útoku, prv než udrie znova. Hľadaným teroristom je muž, ktorého volajú Saladin.

Saladin stojí na čele teroristickej siete a jeho ambície sú rovnako grandiózne ako krycie meno, ktoré si zvolil.
Ak ho chce Allon dolapiť, musí nastrčiť agentku do najnebezpečnejšej teroristickej skupiny na svete. Je ňou skvelá lekárka, mladá žena rovnako odvážna ako krásna. Na Gabrielov príkaz vystupuje ako čierna vdova bažiaca po pomste.

Čaká ju riskantná cesta z nepokojných parížskych predmestí cez ostrov Santorini a krutý svet islamského kalifátu až do Washingtonu, kde Saladin plánuje apokalyptickú noc hrôzy, ktorá má zmeniť chod svetových dejín...

Je neuveriteľné, ako blízko sa dostal Daniel Silva k udalostiam, ktoré sa ešte len mali udiať. A udiali sa. Preto podobnosť skutočných a fiktívnych útokov aj spojenie s bruselskou štvrťou Molenbeek sú čisto náhodné. „Nie som pyšný na svoju predvídavosť,“ tvrdí Daniel Silva. „Kiežby vražedný apokalyptický terorizmus Islamského štátu existoval iba na stránkach tejto knihy.“

Séria Daniela Silvu je mimoriadne populárna nielen vo svete, ale aj u slovenských čitateľov. Po prvý raz sa objavil v románe Majster vrah ako morózny trúchliaci muž, špičkový agent. Teraz je už šéfom izraelskej tajnej služby, no naďalej je v teréne nenahraditeľný.

Prečítajte si úryvok z knihy  Čierna vdova TU:

Knihu nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu