Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ako sa zbaviť neželaného nápadníka?

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: PR)

Lucy má ostrý jazyk, ktorého sa desia všetci džentlmeni, no zároveň srdce zo zlata. Zosnuje dokonalý plán, aby najlepšej priateľke Cassandre pomohla zbaviť sa neželaného nápadníka, vojvodu z Claringdonu.

„Zábavný, pútavý román s výbornými postavami!“

Nečakane vojvodkyňou je očarujúci príbeh, ktorý vám možno bude trošku pripomínať Cyrana z Bergeracu.

Spomínaný vojvoda Derek Hunt je vzdelaný a šarmantný. Nemá aristokratický pôvod, šľachtický titul získal za zásluhy v boji proti napoleonskému Francúzsku a mravy vyššej vrstvy sú mu cudzie. Ukáže sa, že vojvoda je omnoho tvrdší oriešok, než sa na prvý pohľad zdalo.

Lucy s prekvapením zistí, že v súboji s tým tvrdohlavým chlapom treba tasiť tajné zbrane, ako sú dômyselné intrigy, britké slovné prestrelky a napokon bozky. A tak prehry striedajú malé víťazstvá a napokon sa bojuje o to najcennejšie, o lásku. Tej sa však stavia do cesty čestný sľub a zmysel pre povinnosť... 

„Vkusné, vtipné, drzé a absolútne úžasné! Dávame 4,5 hviezdičky!“

Romantic Times

Autorka Valerie Bowmanová píše historické ľúbostné romány z obdobia devätnásteho storočia, ktoré si čitateli obľúbili najmä vďaka brilantným dialógom, pútavému príbehu a hrdinkám, ktoré neváhajú vziať osud do vlastných rúk. 

Začítajte sa do románu Nečakane vojvodkyňou priamo TU!

Kniha Nečakane vojvodkyňou sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa -

Viac o téme: Nečakane vojvodkyňou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu