Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obľúbili si ju milióny ľudí na svete vrátane celebrít...

Kniha Raw pre začiatočníkov PR článok Zobraziť galériu (2)
Kniha Raw pre začiatočníkov (Zdroj: Shutterstock)

...ako Demi Moore, Madonna, Prince, Gwyneth Paltrow, či Pierce Brosnan. Raw surová strava je viac ako nejaký šalát a určite pri nej nejde o život plný pravidiel a zákazov.

Surová strava je na míle vzdialená od diéty plnej zákazov a pravidiel. Inšpirovaná americkou raw-food scénou prepája aj v našich končinách zdravý postoj ku zdraviu s pôžitkom a vitalitou. Od pizze až po wrap, cez torty až po zmrzlinové kreácie – moderná surová strava poskytuje namiesto odriekania zdravú alternatívu pre všetkých tradičných kuchárov. 

Chantal Sandjon je odborníčka na zdravú výživu a nadšená zástankyňa surovej stravy. Napísala knižku Raw pre začiatočníkov, v ktorej surovú stravu predstavuje ako zdravý a čerstvý spôsob stravovania, plný radosti z jedla. Jedinečným spôsobom prepája radosť zo života a pôžitok z jedenia. V popredí nie je ani zriekanie sa, ani zatracovanie varenej stravy. 

"Nie, ide o životný štýl, ktorý dodáva maximum výživných látok, energie, pocit pohody a pestrosť," vysvetľuje sympatická Chantal. "Pestrosť potravín, ktoré nás živia. Pestrosť spôsobov prípravy jedál ďaleko od sporáka. Pestrosť možností individuálneho prevedenia."

V knihe Raw pre začiatočníkov nájdete množstvo informácií, faktov, čísel, podnetov a samozrejme viaceré chutné recepty.

Surovou stravou môžete docieliť:

- zmenu životného štýlu
- obnovu vitality a radosti zo života
- nadobudnutie vedomostí o živinách a vitálnych látkach
- detoxikáciu bez námahy
- hmotnosť, s ktorou sa bude cítiť v pohode
- udržanie acidobázickej rovnováhy
- posilnenie imunitného systému
- lákavé recepty od raňajok až po večeru
- inšpirácie z čerstvého ovocia
- stravovacie návyky v súlade so životným prostredím

Preplnená výživnými látkami 
Enzýmy, vitamíny a antioxidanty ťahajú v modernom stravovaní často za kratší koniec. So surovou stravou je tomu inak: tu sú podstatnou mierou na dennom poriadku. Okrem toho vyradia to, čo nám škodí: nezdravé tuky, cukry, cholesterol. 

60 receptov na každý deň a užitočné informácie nájdete v knihe Raw pre začiatočníkov, ktorá sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Raw pre začiatočníkov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu