Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Anjeli sú všade okolo nás

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: shutterstock, PR)

Tak znie hlavný odkaz knihy Judith Marshallovej, ktorá si sama vydláždila cestu ku komunikácii s nimi. Judith nie je jasnovidka ani médium, ale, ako sama hovorí, človek s otvorenou mysľou a srdcom.

Autorka vo svojej knihe Moje rozhovory s anjelmi nielenže podrobne charakterizuje všetkých anjelov aj ostatné duchovné bytosti, ale pridáva aj originálne návody na meditáciu na uľahčenie spojenia.

To, čo sa podarilo jej, dokáže každý človek. Možno aj vám komunikácia a zážitky s týmito duchovnými bytosťami obohatia život a poskytnú prepotrebnú oporu v ťažkých chvíľach. Anjeli sú naši ochrancovia, priatelia, pomocníci a sú po celý čas s nami. Keď sa aj vy naladíte na ich lásku a múdrosť, už nebudete len dúfať v duchovnú oporu. Skrátka o nej budete vedieť.

JudithMarshallová zažila už v detstve stretnutia s duchovnými bytosťami a viac ako dvadsaťpäť rokov sa venuje ich výskumu.
Cestuje po svete a stretáva sa s ďalšími bádateľmi v tejto oblasti – od začiatočníkov po profesionálnych jasnovidcov, ktorí mali podobné zážitky.

Ich príbehy, vlastné skúsenosti, ako aj príbehy s osobné deťmi ju inšpirovali k napísaniu knihy Moje rozhovory s anjelmi, ktorou chce vyvolať hlbší záujem a vyššiu mienku o duchovnej metafyzike.

Keď mala šestnásť rokov, zažila čosi neuveriteľné. Raz jej učiteľka dovolila opustiť triedu, prešla opustenou chodbou a vybehla hore schodmi. Už bola takmer navrchu, keď minula posledný schod a začala sa prepadávať dozadu.
„Zrazu mi akási sila zatlačila na chrbát a zdvihla ma do vertikálnej polohy. Zalapala som po dychu, vystúpila na posledný schod a obzrela sa, kto ma to zachránil. Nebol tam nikto,“ spomína si autorka.
Verí, že v ju zachránili anjeli.

Začítajte sa do knihy Moje rozhovory s anjelmi:

Možno aj vy ste si položili podobné otázky, či už z prirodzenej zvedavosti, alebo ste zažili chvíle, ktoré vás nútili zamyslieť sa: potvrdilo sa vám nejaké tušenie, počas krízy sa vás zmocnil pokoj, vyskytlo sa priveľa náhod alebo ste mali pocit, že nie ste sami, hoci nikto iný v izbe nebol. Takéto stretnutia vedú k úvahám o podstate duchovného sveta a jeho fungovaní.

Vedenie, ochrana a inšpirácia sú doslova dary z nebies; kto by ich odmietal? Život je dosť ťažký aj bez ignorovania božskej siete, ktorá sa rozprestiera v našom vnútri i okolo nás. Sokrates, Ježiš, Mohamed, Georg Fridrich Händel, George Washington, WilliamBlake, RalphWaldoEmerson, Nikola Tesla, Ernest Shackleton, CarlJung, J. R. R. Tolkien a CharlesLindbergh – tí všetci mali podobné zážitky, vedia o nich mnohí, „nadprirodzená“ pomoc je k dispozícii každému.

Názory sa líšia – na základe kultúrnych a náboženských postojov, výskumu, intuície a osobnej skúsenosti –, no nikto nemá monopol na pravdu. Vždy sa máme čo učiť a mali by sme byť zvedaví. Ako povedal francúzsky filozof PierreTeilharddeChardin: „Nie sme ľudské bytosti, ktoré majú duchovný zážitok. Sme duchovné bytosti, ktoré majú ľudský zážitok.“

Najmenej, čo môžeme urobiť, je pozrieť sa na problém. To najlepšie, čo môžeme urobiť, je zachovať si otvorenú myseľ, zbaviť sa zbytočných pochybností a nadviazať pracovný vzťah s dobroprajnými bytosťami, ktoré poznáme ako anjelov, ochrancov a sprievodcov.

Kniha Moje rozhovory s anjelmi nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Moje rozhovory s anjelmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu