Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Julinka a zvierací záchranári

Kniha Zasnežená červienka Zobraziť galériu (2)
Kniha Zasnežená červienka (Zdroj: PR)

Deti milujú zvieratká a najradšej by mali doma aspoň jedno. A ak by sa dalo, aj viac. A detskí čitatelia milujú rôzne série. Táto patrí rozhodne medzi najobľúbenejšie. Prináša príbehy zo skutočného života, ktoré deti nielen zaujmú, pobavia, ale všeličo sa pri nich naučia.

Zvierací záchranári

Mmimoriadne obľúbená séria zvierací záchranári, ktorí už pomáhali opustenému ježkovi, plachému poníkovi, kozliatku v ohrození, sovičke, zajačikovi, zatúlanému jahniatku, aj mačičke a psíkovi.

Zasnežená červienka je už deviaty príbeh z tejto nádhernej série.
Hlavní hrdinovia Evan s Hanou našli v snehu schúlenú malú červienku. Vôbec sa nehýbala a čoskoro zistili, že sa chytila do pasce! Prilepila sa na kartón s lepidlom. Ihneď zavolali zvieracích záchranárov, ktorí im prišli na pomoc.
„Ľudia používajú takéto pasce na myši a potkany, ale sú nehumánne,“ vysvetlila im záchranárka Courtney, keď sa nimi dorazila. „Prilepia sa im nohy a nemôžu utiecť. Problémom však je, že sa do nej chytia aj iné zvieratká.“
Musia teraz konať rýchlo, pretože stále husto sneží.
Podarí sa záchranárom červienku vyslobodiť? A prežije červienka lepidlovú pascu?

Zasnežená červienka – a vlastne celá séria Zvierací záchranári – sú krásne príbehy o ľuďoch s dobrým srdcom, ktorí pomáhajú zachraňovať zvieratká. Sú napísané podľa skutočnej udalosti.
Vtáčika našli v jednej z londýnskych ulíc dvanásťroční chlapci cestou zo školy. Chlapci si všimli, že malá červienka s pascou zápasí, a zavolali do záchrannej stanice. Našťastie, lebo malý vtáčik bol veľmi nepokojný a polepený. „Keby nebolo týchto chlapcov, ktovie, ako dlho by ešte trpela,“ povedala vtedy záchranárka.

Kniha Zasnežená červienka sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Teraz si ju môžete predobjednať za zvýhodnenú cenu, ktorá platí len do vydania knihy. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

- reklamná správa - 

Viac o téme: Zasnežená červienka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu