Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Viete si predstaviť život s anjelmi?

Kniha Život s anjelmi Zobraziť galériu (2)
Kniha Život s anjelmi (Zdroj: PR)

„Môj život sa radikálne zmenil po roku 2010. Materialisticky založenú ženu, ktorá viedla štyri podnikania naraz, zrazu oslovili anjeli a v priebehu roka jej zmenili život,“ tvrdí Monika Jakubeczová.

Pred tromi rokmi napísala autobiografický príbeh Prebudili ma anjeli a teraz je tu voľné pokračovanie s názvom Život s anjelmi.

Kniha  obsahuje odpovede na časté otázky o spirituálnom svete, ako aj meditácie, pomocou ktorých si človek zlepší zdravie, pomôže svojim blízkym, ochráni sa pred negatívnymi energiami.

Otázky čitateľov zhrnula do niekoľkých tematických celkov.
Môžete tak získať odpovede napríklad na otázku, prečo trpíme, či existuje osud, o minulých životoch, karme, osudovej láske, strachu, chorobách, smrti, znameniach od anjelov a zároveň návod, ako s nimi komunikovať.

V knihe Život s anjelmi sa dozviete aj to, ako vnímať peniaze z duchovného hľadiska a koho prosiť pri modlitbách: Boha, alebo anjelov.

Monika Jakubeczová v súčasnosti pracuje v oblasti internetového marketingu a organizuje rôzne meditačné stretnutia. Podniká, lieči a odovzdáva odkazy anjelov, pričom si dokázala udržať zdravú rovnováhu medzi duchovným a materiálnym životom.

Začítajte sa do úryvku z novinky Život s anjelmi:

Rozvody, rozchody a osudová láska 

Ak človek získa čiastkové informácie a podľa nich sa rozhoduje, môže si viac ublížiť, ako keby tie informácie nemal. Platí to aj pre duchovný svet. S istotou sa tejto pasci vyhnete, ak v srdci budete mať nepodmienenú lásku...

Istá mladá pani mi na anjelskom sedení povedala:

„Viem, že to bola moja osudová láska. Lenže ma z mojej viny opustil a už ho nikdy nezískam späť. Celý rok som skúšala náš vzťah obnoviť, ale márne. Už ma nemiluje. A ja trpím, lebo viem, že sme si súdení. Prežili sme spolu niekoľko životov, a keď ho nemôžem mať teraz, počkám si naňho v tom ďalšom. Pre mňa už život nemá zmysel.“

Zostala som prekvapená, keď som zistila, že napriek mojim argumentom a odkazom od anjelov táto mladá žena nie je schopná svoj názor zmeniť. Nie je ojedinelý prípad, a tak mi dovoľte, aby som sa pokúsila vysvetliť, o čom je tu a teraz v partnerskom vzťahu a osudovej láske.

Ľudia zaujímajúci sa o spiritualitu karmu a reinkarnačný proces chápu. Naše činy v minulých životoch sa premietnu do vzťahov toho súčasného a jednotlivé partnerstvá nesú náboj našich minulých skúseností. Ak človek nahliadne do minulosti, občas mu je dovolené zazrieť fragmenty, kúsky obrazov a pocitov, na základe ktorých pochopí svoj vzťah k aktuálnemu partnerovi, priateľom či rodinným príslušníkom. Podľa anjelov regresná terapia, čiže cestovanie do minulých životov je oprávnené a liečivé len vtedy, ak pomáha spoznať samého seba. Ak nepátrame po tom, kto bol v minulom živote môj súčasný partner alebo odporná svokra, ak nehľadáme príčiny správania sa nepríjemného suseda len preto, aby sme ho ešte viac znenávideli, a ak nechceme silou-mocou zistiť, či sme neboli panovníci a podobne. Tieto informácie sú potravou len pre ego, ktoré ich ako nástroj nízkych energii použije na manipuláciu vedomia.

Pozrime sa na prípad spomínanej mladej ženy, ak nepochopí odkazy anjelov a strávi život bez lásky a hľadania iných zdrojov šťastia. Jej presvedčenie ju spúta, v žiadnom vzťahu už nenájde radosť a zmení sa na zatrpknutú osobu. Deštruktívne pocity ako sebaobviňovanie, hnev, odpor k sebe a smútok nad stratou lásky v nej zosilnia, a ak si aj časom založí novú rodinu, svoje deti bude vychovávať bez úprimnej, hlbokej lásky. Vytvorí si nové a ťažké karmické väzby, ktoré v ďalších životoch jej duša bude chcieť odčiniť. Stretnutie s dušou, ktorú pokladá za osudovú lásku, sa posunie o niekoľko životov, možno o stáročia, až kým nebude zrelá ten vzťah spracovať. Až vtedy pochopí, že ten partner bol osudový preto, lebo sa mali niečo navzájom naučiť, potom sa ich cesty aj tak rozídu. Možno hneď v tom živote, možno o tri či desať životov neskôr. Lebo každý vzťah nás má niečo naučiť. A áno, možno je to o láske. Možno sa treba naučiť milovať a dovoliť si byť milovaný. Možno máme zažiť neopísateľnú lásku s úžasným partnerom, ale aj to je len škola. Lekcia, na základe ktorej neskôr spracujeme iné životné skúšky, akoby maturity či štátnice. A možno stretneme obrovskú lásku, testom duše však bude, ako spracujeme opustenie. Ako spracujeme situáciu, že na základe nášho pochybenia sa vzťah skončil. Čo ak sa v tomto živote máme naučiť odpustiť samému sebe? Čo ak fragment minulého života, čo nám dovolili vidieť, bol súčasťou plánovanej návnady, ktorá našu dušu mala otestovať?

Ako by sa vyvinul život ženy, ak by sa rozhodovala podľa princípu: Žijem tu a teraz? Ak je človek naozaj uvedomelý a chápe duchovné zákony, po smútku a preplakaných nociach nad stratou veľkej lásky si povie:

„Bože, aj keď nechápem, prečo sa mi to stalo, prijímam túto situáciu. Odpúšťam sama sebe omyly a odpúšťam priateľovi jeho skutky. Drahý Bože, som otvorená tvojej milosti, zbav ma, prosím, tejto bolesti a ukáž mi, lekciu, ktorú som z tohto vzťahu mala získať. Dovoľ, prosím, svojim anjelom, aby ma očistili a ďalej viedli na ceste k Svetlu. Ďakujem.“

Ak tá mladá žena naozaj uverí, že je hodna lásky a božskej milosti, odpustí sebe aj svojmu bývalému partnerovi a bude žiť pre radosť z prítomného okamžiku. Ak pochopí lekciu, ktorou mala prejsť, napríklad, nepripútavať sa k niekomu, a ak svojho bývalého priateľa bude mať rada, hoci s ňou nezostane ako partner, môže do jej života vstúpiť čistá láska. V podobe toho istého muža alebo niekoho nového, s kým strávi plnohodnotný, láskyplný, harmonický život.

Máte pocit, že ste už pokročili na spirituálnej ceste natoľko, že toto už máte za sebou, a predsa vysnívaný partner neprichádza? Svoje minulé vzťahy ste už prečistili, pochopili, odpustili, no ten pravý nie a nie sa objaviť? Možno nosíte v sebe otázku, ako jedna moja čitateľka:

…tak či tak, mám túžbu nájsť toho, kto je pre mňa požehnaný, koho Boh nenechá vzdialiť sa odo mňa, komu na mne bude záležať. Ako ho nájsť?

Tu sú rady od anjelov:

• Nezabúdajte sa každý deň očistiť od negatívnych myšlienok a energií (čistením čakier a kontrolou mysle), lebo každá túžba je energia spracovávaná mimo tu a teraz. „Chcem partnera, aby som sa cítila milovaná (pracujte na láske k sebe), aby moje deti mali kompletnú rodinu (neveríte si, že dokážete svojim deťom dať to, čo potrebujú), aby som nebola sama (prázdnotu cítite, ak necítite Boha v sebe) atď. Len ak budete dokonale spokojní sami so sebou, dokážete otvoriť pomyslené dvere ďalšiemu dokonalému človeku.

• Proste Boha a nás (anjelov). Nedávajte presné scenáre, hovorte len o tom, čo chcete naozaj. Napríklad: Drahý Bože a anjeli, prosím, priveďte mi do cesty človeka, s ktorým budem šťastná, ktorého budem milovať a on bude milovať mňa. Ak je to v súlade s Božím plánom, som na taký vzťah pripravená. Ďakujem. Svoje presné požiadavky môžete spísať, no potom papier založte a nevracajte sa k nemu. Modliť sa môžete každý večer, len uverte tomu, že sa na vašej žiadosti už pracuje.

• Pomôžte nám! Nevysedávajte doma, ale vytvárajte situácie, kde sa môžete stretnúť s vymodleným partnerom. Choďte do spoločnosti, hovorte s priateľmi, otvorte novým zážitkom. 

• Uverte tomu, že ste výnimočná osoba hodná lásky! Viera tvorí kľúčový prvok uskutočnenia tohto plánu. Sme s vami vždy, len občas narazíme na bašty a steny, postavené z energie pochybností, príliš silných očakávaní alebo pevných väzieb konkrétnych scenárov vašich žiadostí

Kniha Život s anjelmi sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Život s anjelmi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu