Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Otvorte oči: Toto vám výživoví poradcovia nepovedia, pretože to nevedia!

Kniha Čo vám výživoví poradcovia nepovedia Zobraziť galériu (3)
Kniha Čo vám výživoví poradcovia nepovedia (Zdroj: PR, Ipark)

Po prečítaní tejto novinky budete mať o chudnutí a celkovom zdraví viac znalostí ako priemerný (český) výživový poradca. V predaji je zaujímavá publikácia, ktorá nesie príznačný názov Čo vám výživoví poradcovia nepovedia?

Je až zarážajúce ako extrémne dobre môžeme byť , v dnešnej dobe (vďaka internetu), informovaní a zároveň sa môžeme mýliť na plnej čiare. Ešte viac zarážajúce je však to, koľko rôznych autorov údajne objavilo svoje unikátne a „revolučné“ riešenie všetkých problémov, ktoré sa týkajú chudnutia a celkového zdravia.

V knihe Čo vám výživoví poradcovia nepovedia by ste podobné extrémne vyjadrenia  hľadali márne. Autori Pavel Walek a Josef Tóth vám podajú objektívne, užitočné a ľahko pochopiteľné informácie, ktoré vám pomôžu sa aspoň trochu vyznať a zorientovať v dnešnom „preinformovanom“ svete výživy a radách rôznych výživových poradcov, s ktorými sa dnes stretávame doslova na každom kroku.

Kniha Čo vám výživoví poradcovia nepovedia obsahuje množstvo užitočných informácií, ktoré sú podložené viac ako 250 štúdiami. Okrem toho sú v nej aj zdravé recepty, ktoré sú dôkazom toho, že je možné jesť zdravo a zároveň veľmi chutne. 

Novinka Čo vám výživoví poradcovia nepovedia je už v predaji v internetovom obchode iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Čo vám výživoví poradcovia nepovedia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu