Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Pokúšali ste sa už mnoho ráz schudnúť? Bez úspechu? Nezúfajte!

Kniha Dukanova diéta Zobraziť galériu (3)
Kniha Dukanova diéta (Zdroj: PR)

Francúzsky odborník na výživu vypracoval jednu z najúčinnejších diét overenú dlhoročnou praxou, ktorá vás konečne uspokojí. Je založená na bielkovinách a prírodných proteínoch. Predpokladom jej úspešnosti je dodržanie štyroch po sebe nasledujúcich fáz: útočnej, alternatívnej, konsolidačnej a fázy definitívnej stabilizácie.

Dukanova diéta je dnes jednou z najpoužívanejších metód chudnutia na svete. Vďaka jej radám zhodili prebytočné kilá mnohé známe celebrity. Pre autora knihy Dr. Pierra Dukana je problém nadváhy prioritne otázkou vzťahu medzi potešením a nechuťou. Priberáme preto, lebo sa jedlom snažíme nahradiť potešenie, ktoré nám v iných sférach života chýba, a schudnúť zase môžeme iba vtedy, ak nám to robí radosť.

To je jedna z hlavných zásad jeho druhej publikácie Dukanova diéta v 350 receptoch, ktorú počas rokov upravili a zdokonalili pripomienky miliónov čitateľov po celom svete. Jednoduché na prípravu, šťavnaté a ľahké - také sú jedlá v spomínanej knihe. Obsahuje napríklad recepty na: suflé z hydinovej pečene, mäsové guľôčky s bylinkami, pečenú teľacinu v omáčke, pražmu v obale s cibuľkou, krevetový šalát, provensalské baklažány, studenú uhorkovú polievku, čokoládový krém, či škoricovú tortu.

Doktor Pierre Dukan vytvoril diétu, ktorej celosvetový úspech je založený na tom, že presne odpovedá na očakávania a požiadavky tých, čo ju podstupujú. Nech je to vo Francúzsku alebo inde v Európe, v Spojených štátoch amerických, Rusku, v Číne či Južnej Amerike, ľudia, ktorým táto metóda chudnutia prospela, ju šíria ďalej. Tí, ktorí už Dukanovu diétu majú za sebou, pomáhajú tým, ktorí s ňou začínajú. 13 miliónov ľudí sa predsa nemôže mýliť!

Ukážka z knihy Dukanova diéta v 350 receptoch:

100 potravín, ktoré sú povolené v prvých dvoch fázach vašej diéty:
72 živočíšnych potravín
11 druhov mäsa: steak, sviečkovica a falošná sviečkovica, rozbif, jazyk, rezeň, kotleta, teľacia pečeň, teľacie ľadvinky, chudá bravčová, kuracia a morčacia šunka, hydinová pečeň.
25 druhov rýb: atlantická treska, treska bezfúza, pražma, červenica, mečúň, halibut, údený halibut, údená treska, limanda, mieň, pstruh, morský vlk, makrela, zubáč, parmica, raja, ostriež červený, sardinka, losos, údený losos, morský jazyk, surimi, tuniak, tuniak vo vlastnej šťave, kambala.
17 plodov mora: morské slimáky, kalmáre, mušle, srdcovky jedlé, hrebenatky svätojakubské, kraby, krevety, garnáty, homáre, homáre nórske, ustrice, langusty, slávky jedlé, ježovky, chobotnice, sépie, nemecké kraby.
11 druhov hydiny: pštros, prepelica, kohútik, divá kačica, morka, králik, holub, perlička, kurča, bažant, jarabica.
2 druhy vajec - slepačie a prepeličie.
6 druhov mliečnych výrobkov: biely nízkotučný jogurt, príp. osladený aspartamom, nízkotučný tvaroh, čerstvý nepasterizovaný syr, syr petit suisse (môžeme nahradiť nízkotučným tvarohom), syr žervé, nízkotučné mlieko.

28 druhov zeleniny:
Špargľa, baklažán, červená repa, cvikla, brokolica, mrkva, zeler, šampiňóny, kapusta, kaleráb, ružičkový kel, uhorka, čakanka, cuketa, špenát, fenikel, kel, zelené fazuľky, biela repa, cibuľa, šťaveľ, paprika, pór, tekvica, reďkovka, všetky zelené šaláty, sója, rajčiny.

Knihy Dukanova diétaDukanova diéta v 350 receptoch sa nachádzajú v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Dukanova diéta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu