Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Matika? No problem!

Kniha Matematika v komixe Zobraziť galériu (2)
Kniha Matematika v komixe (Zdroj: PR)

O čom je algebra? Ako graficky riešiť rovnice? Čo sú výrazy a premenné? A k tomu pridajte mocniny, odmocniny, kvadratické rovnice... Točí sa vám z toho hlava? Ak vám tieto výrazy veľa nehovoria, pretože ste už pár rokov mimo školských lavíc, táto knižka je presne pre vás.

Ak patríte k tým, ktorých pojem „algebrický výraz“ privádza do nemého úžasu, nastala správna chvíľa siahnuť po tomto zábavnom ilustrovanom sprievodcovi od najpredávanejšieho autora New York Times Larryho Gonicka. Matematika v komikse vás naučí všetko hravou a zábavnou formou.

Matematika v komikse je zábavný ilustrovaný sprievodca matematikou. Obsahuje všetky základné stavebné kamene algebry vrátane racionálnych a reálnych čísel, číselnej osi, premenných, výrazov, lineárnych a kvadratických rovníc, pomerov a grafov s vtipnými a zrozumiteľnými ilustráciami využívajúcimi algebru v každodennej praxi.

Či už ste študent, ktorý to chce konečne pochopiť... alebo učiteľ, ktorý chce žiakom priblížiť matematiku pútavejším spôsobom...alebo ste rodič, ktorý sa minimálne v prvých rokoch musí venovať svojmu malému žiačikovi.

Táto nová knižka sa zíde mnohým. 16 kapitol ako Grafické riešenie rovníc, Lomené výrazy, Mocniny a Odmocniny, či Sčítanie a odčítanie s využitím zátvoriek.
To je užitočná novinka Matematika v komikse.

Autor Larry Gonick je karikaturista ocenený za Cartoon History of the Universe (Kreslené dejiny vesmíru), Cartoon History of the United States (Kreslené dejiny Spojených štátov amerických) a množstvo kreslených sprievodcov rôznymi vedami a matematikou.
Za materiálmi precestoval celý svet. Keďže toho videl veľmi veľa, v súčasnosti viac-menej pracuje doma a kreslí. Ešte predtým, ako do rúk vzal pero, štetec a kalamár, vyučoval matematiku na Harvardovej univerzite.

Novinka Matematika v komixe sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Matematika v komixe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu