Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Zdravotné problémy ju prinútili k zmene jedálnička. Zmena stravovacích návykov jej zlepšila stav a dnes radí iným

Obal knihy Lahodne s Ellou Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Lahodne s Ellou

Ešte sa vám do rúk nedostala táto úspešná kuchárska kniha britskej blogerky Elly Woodward s názvom Lahodne s Ellou? Chyba! Autorka knihu napísala na základe vlastných skúseností, keď sa jej zmenou stravovacích návykov podarilo vyriešiť svoje zdravotné problémy.

Publikácia prináša zaujímavé recepty, v ktorých autorka používa netradičné a dávno zabudnuté suroviny, stále však dostupné v obchodoch. Čitatelia a čitateľky sa naučia variť ľahké a pritom chutné jedlá, ktoré sú zdravé, nemajú veľa kalórií a ich príprava netrvá dlho. Woodward recepty pripravuje z čerstvých surovín, a tým dodáva organizmu vyváženú kombináciu minerálov, vitamínov a vláknin.

Zdravotné problémy ju prinútili
Zobraziť galériu (2)

Ella Woodward začala písať blog o varení po tom, ako jej v roku 2011 diagnostikovali syndróm posturálnej ortostatickej tachykardie. Po šiestich mesiacoch liečby sa rozhodla vyskúšať nové metódy. To ju primälo k radikálnej zmene stravovacích návykov, čo napokon viedlo k zlepšeniu jej zdravotného stavu.

Ako napísala na svojom blogu, stravovanie novým spôsobom jej umožnilo prevziať kontrolu nad chorobou. Woodward v súčasnosti okrem písania organizuje kurzy varenia. 

Kniha Lahodne s Ellou sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný až na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Lahodne s Ellou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu