Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čo by ste robili, keby ste dostali 19 kopačiek?

Kniha Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín Zobraziť galériu (2)
Kniha Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín (Zdroj: PR)

Poznáte vzorec pre vývoj ľúbostného vzťahu? A čo keby ste vedeli podľa špeciálnej matematickej poučky predpovedať budúcnosť akéhokoľvek partnerského vzťahu? Veční zberači kopačiek by vás určite zo srdca ďakovali...

John Green sa aj na Slovensku preslávil dvoma hitmi, Na vine sú hviezdy a Papierové mestá. Teraz je tu s novým príbehom, ktorý prestížny Publishers Weekly označil za „doteraz najlepšiu Greenovu knihu“.
Možno krkolomný názov, no originálny a výstižný. Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín.

Colin je normálny chalan, ktorý práve zmaturoval a dostal kopačky od svojej devätnástej Katheriny. Áno, devätnástej - má totiž slabosť pre dievčatá s týmto menom. A teraz má pocit, že jeho život sa rozbil na márne kúsky.

Pozrite si trailer k tejto knihe:

Ešteže má Colin na blízku najlepšieho kamoša Hassana, ktorý neznáša vyplakávanie a sebaľútosť. Skôr ako Colin stihne povedať ´Katherine´, ocitne sa na šialenom road tripe. Vo vrecku má 10-tisíc doláčov, za pätami krvilačného diviaka a vedľa neho sedí Hassan. To bude jazda!

Colinovi však chýba Katherine a preto má jasný cieľ: dokázať platnosť Poučky o podstate predvídateľnosti Katherín. Dúfa, že pomocou nej získa možnosť predpovedať budúcnosť akéhokoľvek vzťahu a tak pomstí všetkých nešťastných zberačov kopačiek.
No láska i Colin sú nevypočítateľní. Láska sa neriadi žiadnymi poučkami a do jeho života vstúpi dievča, ktoré sa volá... Ale neprezrádzajme.

Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín je opäť zábavný a originálny príbeh, na aké sme si u Johna Greena už zvykli. Budete sa smiať a budú vám tiecť slzy po tvári. A možno spolu s Colinom pochopíte, že človek nemusí byť mladým géniom, aby zmenil svet!

„Vnímavý a inteligentný príbeh. Humor, na ktorom sa nahlas smejete, je príjemne študentský až ľahko intelektuálny.“ 
- Booklist

„Uznávaný americký „road trip“, ktorý je satirou a súčasne poctou mnohým velebeným predchodcom.“
- The Horn Book

Kniha Poučka o podstate predvítateľnosti Katherín sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný na 101 pobočkách po celej SR >>

Viac o téme: Kniha Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu