Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Urobte zo svojho života jednu veľkú objednávku

Objednajte si raj na Zemi! Že v také niečo neveríte? Že obyčajné želania vám nesplnia sny a túžby? Každý je strojcom svojho šťastia a keď niečo neskúsite, nikdy sa nedozviete, či by to náhodou nefungovalo...

Kniha Zásielková služba z vesmíru nadväzuje na svetový bestseller Objednávame si z vesmíru.
Autorka B.Mohrová v nej ukazuje, ako si myšlienkami môžete privolať to, po čom túžite, a naučí vás zbaviť sa pochybností, ktoré obmedzujú a znemožňujú plnenie vašich prianí.

Jej prvá kniha sa stala bestsellerom, venuje sa alternatívnym formám energie, liečiteľským schopnostiam, paranormálnym fenoménom. V rozhovoroch s milionármi sa pokúsila dešifrovať vzorec ich úspechu, vystupuje v televíznych reláciách, vedie semináre doma i v zahraničí. Jej knihy preložili do 20 jazykov a na celom svete sa predalo okolo dva milióny kusov.

V novej knihe Zásielková služba z vesmíru popisuje, ako to vlastne funguje, ponúka meditácie pre lenivých, triky na znovuoživenie zázrakov a vďaka príbehom spoznáte sami seba. Že si naozaj zaslúžite toľko šťastia...

Nemusíte mať však obavy. Objednať si život snov nie je nijaká drina. Je to jednoduchá a geniálna cesta pre lenivcov, ako si plniť želania, zlepšiť svoj život a naplniť ho radosťou, láskou a šťastím.

Začítajte sa do tejto inšpiratívnej knihy Zásielková služba z vesmíru:

 

Od Armaniho k párkom a späť

Príbeh sa začal tým, že manžel Ingrid (obľuboval obleky od Giorgia Armaniho), ktorý bol dovtedy veľmi úspešný vo svojej profesii, mal ťažkú autonehodu a dlho sa z nej nemohol zotaviť. Telesne bol síce po pol roku znovu fit, ale šok, ktorý utrpel, mu ešte ďalšie štyri roky bránil postaviť sa na nohy aj pracovne. Jeho rodina tak namiesto u Armaniho skončila na párkoch. Akoby toho ešte nebolo dosť, ich manželstvo sa pod týmto tlakom takmer rozpadlo a Ingrid už pomaly pripravovala dcéru na to, že jej rodičia sa rozvedú. Keďže manžel stále nepracoval, hľadala si prácu sama. Hoci odpovedala na vyše 70 inzerátov, podarilo sa jej zamestnať len na čiastočný úväzok na pár hodín týždenne. Veľmi jej to nepomohlo, keďže sa teraz musela sama postarať o celú rodinu.

Koncom roka sa dala prehovoriť a po dlhom čase opäť prijala pozvanie na jeden večierok. Aj tam napokon šla, ale skôr len z toho dôvodu, že to už sľúbila a chcela dodržať slovo, než preto, že by sa na ten večierok nejako veľmi tešila. Počas večera si spolu s ostatnými šla niekoľkokrát zafajčiť na balkón. Tam si všimla jednu ženu, Isabellu. Dali sa spolu do reči a Ingrid povedala Isabelle, že veľmi obdivuje jej vyžarovanie a dobrú náladu. Takmer jej aj trochu závidela, pretože v jej vlastnom živote sa všetko zosypalo ako domček z karát – manželstvo, práca, jednoducho všetko.

Isabella, vždy dobre informovaná a kedykoľvek ochotná pomôcť, si hneď pomyslela, že to je prípad na objednávku z vesmíru. Nebola si však istá, či má – pre ňu takmer cudzej žene – porozprávať o tejto zvláštnej metóde. Nemohla sa však tej myšlienky zbaviť, až to nakoniec nevydržala a jednoducho Ingrid povedala:

„Keby si len vedela, ako úpenlivo som už tých hore prosila...“ odvetila Ingrid, ale Isabella pokračovala: „Ja nehovorím o úpenlivej modlitbe, ale o konkrétnej objednávke! Najskôr si presne a veľmi konkrétne premyslíš, čo by si chcela, a potom túto objednávku jednoducho v myšlienkach nejakým spôsobom odošleš do vesmíru, tak ako budeš cítiť, že to je pre teba najlepšie.“

Ingrid sa na ňu trochu pochybovačne pozrela, ale Isabella so svojimi radami ešte neskončila: „A nech ti ani nenapadne objednávať si to isté ešte raz! Keď si niečo objednávaš z Quelle, tiež si na druhý deň neobjednáš znovu to isté. Inak by si zrejme pomysleli, že si nejaká zmätená, a možno by ti nakoniec neposlali nič.“

Ingrid pobavila najmä tá posledná veta, a tak sa predsa len rozhodla pri najbližšej príležitosti vyskúšať túto nezvyčajnú radu.

„Myslím si, že by si mala poslať objednávku do vesmíru!“

 

Večierok pokračoval a Ingrid sa vrátila domov okolo pol druhej v noci. Rozhodla sa ísť ešte na chvíľu von so psom Gassim. Keďže bola krásna hviezdna noc, pomyslela si, že by nebolo od veci skúsiť si niečo objednať hneď teraz. Spomenula si na Isabelline pokyny a premýšľala, čo všetko by chcela mať. Teraz bolo pre ňu najdôležitejšie získať lepšie platenú prácu, ktorú by mohla dobre zladiť so starostlivosťou o dcéru, a niečo by bolo treba urobiť aj s jej manželstvom.

Tak usilovne sa sústredila na tieto myšlienky, až mala pocit, že sa jej všetka energia hromadí v bruchu a začína tam krúžiť. Keď konečne odoslala objednávku do jasnej oblohy plnej hviezd, bolo to, akoby vyletela z jej brucha ako špirála. Pre Ingrid to bol takmer mystický zážitok. Bola z toho trochu zmätená, ale ďalej o tom nepremýšľala.

Na druhý deň šla do práce, kde robila na čiastočný úväzok. Hneď ráno jej zazvonil telefón, bola to pomocná účtovníčka jej daňového poradcu. Chcela vedieť, či si Ingrid ešte stále hľadá prácu. Ingrid prisvedčila. Účtovníčka jej nadiktovala telefónne číslo majiteľky jednej firmy. Účtovníčka tej firmy dala pred niekoľkými mesiacmi výpoveď a ešte stále si za ňu nenašli náhradu a veľmi naliehavo už niekoho potrebovali. Ingrid hneď zavolala majiteľke firmy a ešte v ten istý deň popoludní si s ňou dohodla stretnutie. Sotva sa z toho dokázala spamätať.

Všetci ľudia tam k nej boli veľmi milí a aj so šéfkou si hneď porozumela. Napokon zostalo už len dohodnúť termín, kedy by mohla nastúpiť. „Bolo by to možné už zajtra?“ spýtala sa majiteľka podniku. „Žiadny problém? To je skvelé! Tak dovidenia zajtra.“

Išlo to tak jednoducho! Ingrid bola úplne nadšená a ponáhľala sa domov. Samozrejme, okamžite zavolala Isabelle a porozprávala jej, že sa jej práve splnila prvá objednávka. Prvý telefonát hneď ráno po objednávke a bola z toho nová práca!
Isabella bola rovnako nadšená.

Nasledujúci deň volá Ingrid do práce jej manžel, ktorého medzitým tiež „zasvätila“ do objednávok a hovorí jej: „Počúvaj, máš splnenú ďalšiu časť objednávky. Mala si predsa tú stratu z nevýhodne uzatvorenej zmluvy, ale predstav si, nejako z toho vyšiel dobropis na vyše 5 000 eur.“

„Nezmysel,“ hovorí Ingrid, skalopevne presvedčená, že to nemôže byť pravda. „Musel si to zle pochopiť. To bude mínus, nie plus!“ No predsa len to bolo plus.

Medzitým si začala objednávať aj ich deväťročná dcéra a darilo sa jej dosiahnuť úspechy s naozaj milými maličkosťami. Samozrejme, nemohla si to nechať pre seba, a tak pri najbližšom telefonáte zvestovala babičke:
Ingridin manžel všetko zobďaleč pozoroval, stále však zotrvával vo svojej pasivite. Po posledných udalostiach získala Ingrid nový elán a rozhodla sa, že už nechce žiť ako predtým. Svojmu mužovi dala preto ultimátum: „Buď do prvého decembra podnikneš niečo, čo ma presvedčí, že túto situáciu spolu zvládneme, alebo vezmem dcéru a odchádzam.“

Nebola to hrozba, ale konštatovanie, pretože Ingrid mala už naozaj dosť čakania na Godota. Bolo jej jasné, že od života očakáva viac než len neustály strach zo stroskotania. Prvého decembra ju muž informoval, že na druhý deň nastupuje do práce. Získal nové zamestnanie ako vodič nákladného auta! Ingrid bola z toho úplne vedľa. Od toho svojho plejboja, ktorý si tak veľmi zakladal na krásnych oblekoch a kravatách, by niečo také nikdy nečakala. Obnosené džínsy, vykladať a nakladať tovar do neskorého večera – neuveriteľné!

„Babi, neuveríš, ale mamka si teraz objednáva z vesmíru a všetko sa jej to fakt plní...“

Kniha Zásielková služba z vesmíru sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber možný v 101 mestách po celej SR >>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu