Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vytvorte si život snov: poznáme manuál pozitívneho myslenia!

Obal knihy Vytvorte si život, po akom túžite Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Vytvorte si život, po akom túžite

Dobre viete, že nestačí snívať o šťastí a úspechu. Dajte sa do práce a vybudujte si život, po akom túžite. Vybudujte si skutočne mimoriadny život. Bude to náročné, ale stojí to zato!

Presne takto vyzýva bývalý moderátor a dnes motivačný tréner Ján Dubnička vo svojej knihe Vytvorte si život, po akom túžite.

„Celý môj život sa týka komunikácie s ľuďmi. Ako rozhlasový či televízny moderátor som mal možnosť spoznať rôzne ľudské príbehy. Mnohé boli úsmevné, ale mnohé, žiaľ, smutné. Ľudia ma často žiadali o radu, chceli počuť môj názor či pohľad na ich problémy. Bolo len otázkou času, kedy ma to zaveje ku koučovaniu a motivačnému učeniu. Dnes pomáham ľuďom objavovať samých seba, ich poslanie, zmysel života, smerovanie, ich sny či túžby. Pomáham im uvedomiť si ich silné stránky, prednosti, ich jedinečnosť, zručnosť a talent a naučiť sa z nich vyťažiť maximum. Pomáham im vytvoriť si život, po akom túžia.“

Pred pár rokmi Ján Dubnička zistil, že nežije život, po akom túži a rozhodol sa to zmeniť. Podarilo sa mu to a svoje skúsenosti ponúka ako motivačný tréner aj v tejto knihe. Je vrchovato naplnená pozitívnou energiou a pragmatickým myslením, ktoré z vás môžu urobiť iného človeka. Lepšieho a šťastnejšieho.

„Najväčšie dobrodružstvo, aké môžete zažiť, je žiť svoj vysnívaný život.“

Vytvorte si život snov:
Zobraziť galériu (2)

Túto myšlienku Oprah Winfrey nájdete v úvode knihy Vytvorte si život, po akom túžite.  Dozviete sa z nej, ako si vytvoriť plán osobných cieľov, osvojiť návyky úspešných a šťastných ľudí, vypestovať odvahu, sebavedomie a vytrvalosť. Pomôže pri prekonávaní strachu a ujasnení toho, čo naozaj chcete a čo vás v tom brzdí.
Poradí vám, ako veriť v seba a svoje schopnosti. Ako sa zamerať na úspechy a zbaviť sa pochybností.

Ako tvrdil Christopher Morley, „existuje len jeden jediný úspech – prežiť život podľa svojich predstáv.“

Kniha Vytvorte si život, po akom túžite sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma >>

Viac o téme: Kniha Vytvorte si životPo akom túžite
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu