Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Osobným strážcom pôvabná žena? Lepšie než pupkatý chlap

Obal knihy Bodyguardka Zobraziť galériu (2)
Obal knihy Bodyguardka

„Už ste niekedy počuli o „bodyguardoch v sukniach“? Nehovorí sa o nich často, ale existujú. Patria pod agentúry, ktoré si ich starostlivo vyberajú, vyhľadávajú a starajú sa o ich výcvik. Sú väčšinou krásne, pretože od pekných žien nikto nič nebezpečné neočakáva. A práve preto môžu byť nebezpečné.

Špeciálnu ženskú ochranku uprednostňoval napríklad líbyjský vodca Muammar Kaddáfí. Prečo? Pretože ženy sú vnímavejšie, nenápadnejšie a majú aj takzvaný „šiesty zmysel“. Okrem toho, mužom väčšinou robí problém zaútočiť na ženu, a bodyguardka tak môže využiť moment prekvapenia...

Bodyguardka: Najnovší titul známej spisovateľky Vity Jamborovej z vydavateľstva BESTSELER, opisuje život bývalej „najkrajšej slovenskej biatlonistky“ Diana, ktorá vedie dvojitý život.  V jednom vlastní značkový obchod s lyžiarskymi potrebami, ktorý ju oficiálne živí. V druhom,  s ktorým sa viac stotožňuje, pracuje ako bodyguardka.  V najnovšej úlohe má ochraňovať syna veľmi bohatého človeka. Už niekoľkokrát mu niekto z dôvodov, ktoré nechce prezradiť, usiluje o život.

Ďalší pokus neostane bez následkov a otec jej chránenca leží v nemocnici a je v bezvedomí. Nemôže teda Diane a synovi povedať, pred čím alebo kým sa majú mať na pozore. Len vďaka Diane ostáva Andrej nažive aj počas nasledujúcich dní, keď sa snažia zistiť pravdu.

Kto usiluje jej chránencovi o život? Ako súvisia vražda jeho matky spred dvadsiatich rokov, a najnovší pokus o vraždu jeho otca? A prečo je jeho bodyguardka tak sexi, že Andrej nevie myslieť na nič iné? Viac v knihe Vity Jamborovej: Bodyguardka.

Viac o téme: Kniha Bodyguardka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu